ermaliurnick
Primus registratum
Re: klubi "mistreceve"
pyt zeqon me mire /pf/images/graemlins/wink.gif
pyt zeqon me mire /pf/images/graemlins/wink.gif
ti mi mistrece do e mbledhesh trurin apo si e ke hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Hey mistreca......asnje verdalle[/qb]
te mbledhur e kam ......trurin :devil: /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]ti mi mistrece do e mbledhesh trurin apo si e ke hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
Ke lene na dy therime jashte. /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]te mbledhur e kam ......trurin :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]ti mi mistrece do e mbledhesh trurin apo si e ke hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
ashtu eeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]te mbledhur e kam ......trurin :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
I mbledhe ti e /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]Ke lene na dy therime jashte. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
hote nis ti e para se na ke dhe ne po deshe ndihmeFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kapi moj rrifi kta te dy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]