dolce_vita
Primus registratum
Re: klubi "mistreceve"
C`kemi mistreca mire jeni :wave: :kiss:
Une nuk kam ku me votu :shrug:
C`kemi mistreca mire jeni :wave: :kiss:
Une nuk kam ku me votu :shrug:
Pse mi YllO mu bere si ai kali tredhur mir vet qe sben dot pun po sle as kuanjt e tjer :tipsy: :smash:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] zeqo,ashtu beqar te ngordhesh :devil:
dolce vita,jona :kiss: :kiss:
si po shkonprocesi i votimeve?
esht sot apo jo?[/qb]
Jona votove edhe per mua ti miFillimisht postuar nga jona84:
[qb] votova hoto patjeter qe dhe per ty....
ishalla po na fton ne dasem edi se kam degjuar qe do martohet sot me rudinen....
hajde fitore,ta mbash mend mire
dhe ti zeqo kur te zgjidhesh kryetar bashkie ke per tu martuar....... :kiss: :kiss: [/qb]
ku ngele ti me ja me ke muaaaaaaaaaaa :kiss:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]Jona votove edhe per mua ti miFillimisht postuar nga jona84:
ishalla po na fton ne dasem edi se kam degjuar qe do martohet sot me rudinen....
dhe ti zeqo kur te zgjidhesh kryetar bashkie ke per tu martuar....... :kiss: :kiss: [/qb]![]()
Ishallah po martojme Edin se vete ngelem /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
aaaa..ashtu poFillimisht postuar nga jona84:
dhe ti zeqo kur te zgjidhesh kryetar bashkie ke per tu martuar....... :kiss: :kiss: [/qb]
shote ça ke moj ça keeeeeeeeeFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]aaaa..ashtu poFillimisht postuar nga jona84:
dhe ti zeqo kur te zgjidhesh kryetar bashkie ke per tu martuar....... :kiss: [/qb]![]()
zeqo shkret..ska per tu martu nojher..
zeqo..dolcen po du me ja rrugullu nojnjonit knej :devil: [/qb]
shoteeeeee mos ma mer meqaf dolce_vita e tu keqenFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] dolce dolce..a do vish te gjujm bashk knej? :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Epo shyqyr ta dija do kisha votuar dhe une per ramen tani shote me ler te lir mua me gjith dolce_vita ok?Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] zeqo..tashti qe fitoi prap rama..!! sdu me ja dit mo per ty un :tipsy: [/qb]