dolce_vita
Primus registratum
Re: klubi "mistreceve"
plasa tu e lon po osht mistrec i modh, ngjitet si ferra thote gjyshja ime :devil:
plasa tu e lon po osht mistrec i modh, ngjitet si ferra thote gjyshja ime :devil:
mos u bej shume nostalgjike se me vjen edhe mua te qaj :cry:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
cpo ngjoj kongen TIROOOOONA :cry: [/qb]
as ty ste ndahem qafsha hasmin :kiss:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] une e di qe Zeqo eshte mistrec e nuk i ndahet ketij klubi po te tjeret ku jane futur[/qb]
jo moj hot se e ke gabim.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] si dhia pas b*leve te dashit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mjere hasmi :devil:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]as ty ste ndahem qafsha hasmin :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] une e di qe Zeqo eshte mistrec e nuk i ndahet ketij klubi po te tjeret ku jane futur[/qb]
:kiss:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]mjere hasmi :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]as ty ste ndahem qafsha hasmin :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
kisha hall mos te shkelsha me kpuc me at emrin asolloj /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] shote epo duhej ndruar nicku qe ta merje vesh qe jam i modh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] perkthe marjet perkthe[/qb]