klubi "mistreceve"

hot

Hotgirl
Re: klubi "mistreceve"

Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] JO ti jo....ti nuk je mistrece..ty dhe pak do te veme kapo te mistrecave.. :angel: :angel: [/qb]
si qe puna si qe??!!
yyyyyy manipulim i fushates zgjedhore!! sabotim!!! :smash:
ku jane komisioni vezhgues?! ku esht opozita?! :eek: :eek:

jonida haka

Primus registratum

oi ja kjo drejtesia madhe...nuk po bejme zgjedhje mi jo se kemi thene qe i kemi lene per ne tetor....po ajo to to nice na e mban veten qe nuk eshte mistrece... :smash: :smash:

blendiys

Primus registratum

[qb] JO ti jo....ti nuk je mistrece..ty dhe pak do te veme kapo te mistrecave.. :angel: :angel: [/qb]
Ti Jona vertete ke hapur kete teme,po mos na bej si kapo tani :smash: ka rregulla loja rrusho :smash:

sweet eda

Primus registratum

[qb] oi ja kjo drejtesia madhe...nuk po bejme zgjedhje mi jo se kemi thene qe i kemi lene per ne tetor....po ajo to to nice na e mban veten qe nuk eshte mistrece... :smash: :smash: [/qb]
po s;jam o goc, ke nai prove ti, ku thuhet qe una jam e keqe??? nxirri ketu ne shesh e mistreceve, po qe se ka, deri atehere une jam :angel:

hot

Hotgirl

jona mo na bej numra se te perzume na posti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jonida haka

Primus registratum

edhe kete do te ma besh mi hoto nuk e prisja prej teje....mire ti po dhe blendi me paska marre inat :cry: :cry:

miyuki

Primus registratum

ne ç'konsiston kjo teme,
te ziheni midis jush kush eshte me mistrece e kush s'eshte per te marre tituj ??? :confused:
çik strange si teme :tipsy:

hot

Hotgirl

gjith puna esht kush mer postin e kryetar es :devil:
jona,jo me se ste kam inat un tyve :kiss: ,vetem ama mo na bej manipulime se ta hoqem mandatin :devil: :devil:

blendiys

Primus registratum

Jona!as une nuk te kam inat,po mos u bej si kryetare se i thashe Helenes te ta fshije temen fare pastaj :tipsy:

Erison700

Forumium maestatis

Doja vetem te them qe me mistrece se Hoto nuk ka. :smash: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] Doja vetem te them qe me mistrece se Hoto nuk ka. :smash: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ky sic duket sdo i ket hudh syt na ciftet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

kujt i thu kapo ti mi?!
qe kur u bo kapo ai e?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: