Klubi Kacurrelsave.....

I love new york

Primus registratum
Re: Klubi Kacurrelsave.....

una pardje, te shtunen dmth i bera floket me gersheta edhe mu bone si me rrica, mire mire me pelqyn, apo jo Menelau, Aragorn, Ashley, and Bisou /pf/images/graemlins/laugh.gif
ndersa sot eksperimetova ndryshe, fundet qe i kisha si me onde, i bera me mousse edhe i kam kshu si te lagme ene ghys onde gjys rrela tashi.
mire mire me pelqejne /pf/images/graemlins/laugh.gif (hajde auto-kompliment hajde :lol: )

KORCARIA

Primus registratum

Aman mi goca po mos ishit ju dhe une kacurelce do rija pa pune une e sa te poshtra ini moj cupka
Ajde lerni floket rehat se do na mbeteni tullace dhe pastaj cofi gomari na mbetet ne bodrum qyqja beqare :angel: :angel: :angel:

Le_Routard

Forumium maestatis

Ehuuuu :eek: sa shume faqe llafollogji paska ketu re?! Qeka mush klubi plot!

Vallai kjo trego se te gjithe anataret e AF, pa perjashtim, jan kacurrelsa, ose relsa. Dikush me shume e dikush me pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

mire jemi :devil:
kohe e keqe ktej, s'na ka mbajt bigudina fare nga lageshtira :lol:

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: e modhe je per zotin
hey i cant believe qe kam nja nje jave qe i boj qejfin vedit ene hy ke "kacurrelset" prej flokve qe i kam bo kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

e di e di prandaj edhe qesh me pasionin tone qe shkruajme ketu :lol:
po listen, kena per tu bo iher te dyja rrrrrrrelse neve po me R te madhe ama, per ca dite edhe t'a shofin kto rrelset e grupit ktu :tipsy:
hey ne vere a provojme iher, jo me permanent ama, thjesht kshu temporare per ca dite
oh it's gonna be so much fun :rockband:

Guest

ku ju boni zoti ju te dyjave bashke mi aman...hahahahhaaaaa

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alfactinina:
[qb] ku ju boni zoti ju te dyjave bashke mi aman...hahahahhaaaaa [/qb]
lene-lene se shume ishte vonu Zoti der tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
apo jo my curly-hot-blonde-sexy friend :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] kush mi bo floket e dreja se me plasen keto kacurela mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Rruli i ziftit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alfactinina:
[qb] ku ju boni zoti ju te dyjave bashke mi aman...hahahahhaaaaa [/qb]
Po ty te vje inot qe je larg? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mos u merzit se keto te kane xhan :kiss:
Edhe una xhan xhan :kiss:

Guest

eme eee ke thone ti helene zoti vonon po nuk harron....qyq qyq cjini tuj bo oj gra.

aragorno...une inat???? per i gjo i kam inat dhe do i zhdep ne dru...se po mi prishin vetullat atij :angel: te logel. Qe sja ngrejne i cike pur i bejne banjon dhe gjate dites :smash: qe ti kapesh ne dry keto curly blondy sexy friendset /pf/images/graemlins/laugh.gif ( qyqja none ckam heq me i kujtu te tana)
pastaj me kismet per tju shti giziline juve kur te vij une andej do vij per pushime te ai hoteli i helenes :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif