Klubi Kacurrelsave.....

ODISEA

Primus registratum
Re: Klubi Kacurrelsave.....

:lol:
Po sikur do i ngjyeje pas nje jave, apo s'te priti puna :tipsy:

personazh

Valoris scriptorum

o kaptin rrjep! ça do ktu ke kaçurrelsat ti mer qe e ke koken arna arna? /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Shife shife nga vijn kritikat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Uni po i bere qe i bere, c'paske qene, me i shkathet se mua, qe duhet ti kisha lyer para nja nje jave /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

KESI_USA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] I bona sot te verdha fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif
me ka dale koka kete ngjyre. ---> /pf/images/graemlins/smile.gif
:lol: [/qb]
iiiihihihiihihi kurse un i kam ly te zeza me reflex Blue.. edhe i kam drejtuar dukem si CHINA DOLL /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkErDi

Primus registratum

Ate po beja muhabet me ESI-n. Kur e keni pa juve ishte me floke te dredhura ca si shume ne fakt ... po origjinalet jane me shuuuuuume pak onde.
Aragorn ... po kur rrije 1h 17 min. e 24sec. per ti rregullu ato floket e gjata e ma men? Ne te tjereve na zgjateshin floket per vete per aq kohe sa prisnim. /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

aman Skerdo, se na ka marre malli per ato kohe, tani s'kemi kohe as me u kref, gjithe kto rrela qe kemi mbi supe, po na shkojne dem /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Po ti i paske numeruar te shkretat? :smash:
Po si t'ia beja mo aman :smash: :tipsy:

ODISEA

Primus registratum

Qe te shohe verdalle te gjitha te tjerat qe kalojne dhe t'a kuptoje, qe eshte me e mira dhe me e bukura :wub: :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

I VETMI JE PER TI PRISH MENDJEN GOCAVE TE URTA SI PUNA IME :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

E kisha me modestine tende une, se ketu s'ka asnje te urte, jane te gjitha te cmendura :lol:

ladouce2005

Primus registratum

CUDI SE NE FEMRAT MENDOJME TE NJEJTEN GJE PER JUVE :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif CA KOINCIDENCE, MARTOHEMI BASHKE? :devil: