Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti.

ALTIN

Primus registratum
Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti.

Ashtu vriten ata /pf/images/graemlins/lol.gif jane burre e gru mish e thu ka thon nje plak laprak /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

HUMER

Primus registratum

hajde ktu ti mer pizeveng q i perze klijentat
para se ta lash klubin shkoe malaj icik makinen, ene shiko hajde shpejt mos mu vertit mu andej nga gjuhet e huja hapesh bythesh me makinen time hajde nisu se po e pi i kafe me me tolen un.

ALTIN

Primus registratum

Gjelo me jep celsat se po i fus nje te shitur makines tende ketej nga Tirona dhe pastaj mund ta pish kafen i qete. /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

HUMER

Primus registratum

ebo ate pun ti me ma shit po shes ty un pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

ahahahahaha sa kam qesh /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif vetem me pjese po me shite mua /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

I mbaruar thote /pf/images/graemlins/lol.gif po me vlen cdo pjese more /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

Tola Portokallat i ke te mire
ist2_211364_blood_orange.jpg
ti shtrydha
georgia.jpg
dhe kafen ta boni gati
kafaae.jpg
kur te mbarosh mos harro te paguash
46851.jpg
/pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

Spaska ardhur Tola akoma /pf/images/graemlins/idea.gif Eshte bere gjumashe /pf/images/graemlins/grin.gif un ja kam bere gati kafen dhe lengun e portokallit /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/grin.gif klubi per kete pune eshte hapur ti sherbej te forteve /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif Mos harrosh pagesen /pf/images/graemlins/laugh.gif apo mos do te qeras un /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Se ta prish mendjen ajo /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

zoulou

ElB@S@N

po , por qe çun i sjellshem i bie qe te paguash ... apo jo Tola ??????? /pf/images/graemlins/laugh.gif

tola77

Primus registratum

jo,une spranoj te me paguajne se pastaj duhet te paguaj ne menyra te tjera,ti si thua. /pf/images/graemlins/angel.gif

ALTIN

Primus registratum

Zoulou jo se nuk paguaj por un i njoh te gjithe /pf/images/graemlins/tonguee.gif dhe i bie qe lokali ta kem hap per bamirsi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Tola po ska problem se ste harxhoj shum un "cfar menyrash te tjera" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

zoulou

ElB@S@N

jo , jo s'ka menyra te ndryshme vetem ajo e ndershmja /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj ti e di vete ........ /pf/images/graemlins/grin.gif

tola77

Primus registratum

eshte nje zakon qe kam perdorur gjithmone, sidomos me cunat.

ALTIN

Primus registratum

Po te qerasen 1 here /pf/images/graemlins/grin.gif do e lashe /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

zoulou

ElB@S@N

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

Zoulou /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif cke moj qe hap syte /pf/images/graemlins/grin.gif larja nuk behet fizikisht /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

tola77

Primus registratum

po me ka rastisur te dal me cuna qe heren e pare kane paguar ata heren e dyte kam dale vetem per te paguar une dhe se isha e bindur qe kuk me pelqenin