Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. te raj ty pra, jo mamin se kam respekt per me te medhajat
T tola77 Primus registratum 23 Mar 2007 #181 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. te raj ty pra, jo mamin se kam respekt per me te medhajat
A ALTIN Primus registratum 23 Mar 2007 #182 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. mua /pf/images/graemlins/lol.gif duhet te zgjatesh pak dhe te jesh me e shendoshe /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. mua /pf/images/graemlins/lol.gif duhet te zgjatesh pak dhe te jesh me e shendoshe /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
T tola77 Primus registratum 23 Mar 2007 #183 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. pse ku edi ti sa jam e gjat un?pastaj kur ishim kalamaj si me e madhe qe jam duhet te isha me e gjate?
Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. pse ku edi ti sa jam e gjat un?pastaj kur ishim kalamaj si me e madhe qe jam duhet te isha me e gjate?
A ALTIN Primus registratum 23 Mar 2007 #184 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. Po nuk e di sa e gjate je /pf/images/graemlins/shrug.gif por prap nuk ke force per mua /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. Po nuk e di sa e gjate je /pf/images/graemlins/shrug.gif por prap nuk ke force per mua /pf/images/graemlins/wink.gif
T tola77 Primus registratum 23 Mar 2007 #185 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. mos u mer me femra se jane te liga, kane futur shejtanin ne shishe edhe se skane fuqine e tij,
Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. mos u mer me femra se jane te liga, kane futur shejtanin ne shishe edhe se skane fuqine e tij,
A ALTIN Primus registratum 23 Mar 2007 #186 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
T TEDI Valoris scriptorum 25 Mar 2007 #187 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. Ka NAi Rob KTu me ???
A ALTIN Primus registratum 26 Mar 2007 #188 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. Ka mer sa te duash por duhet ti biesh ziles qe te vijne /pf/images/graemlins/cool.gif
Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. Ka mer sa te duash por duhet ti biesh ziles qe te vijne /pf/images/graemlins/cool.gif
H HUMER Primus registratum 27 Mar 2007 #189 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. home ja paskeni shtru mire ee mire mire po ca festoni ndonje beteje sa droge shitet pate probleme me baden tjeret ao cdogje vajti vaj...
Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. home ja paskeni shtru mire ee mire mire po ca festoni ndonje beteje sa droge shitet pate probleme me baden tjeret ao cdogje vajti vaj...
A ALTIN Primus registratum 27 Mar 2007 #190 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. Cdo gje /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
A ALTIN Primus registratum 27 Mar 2007 #191 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. POLIGRAFIKSI filloi malli ketej
H HUMER Primus registratum 28 Mar 2007 #192 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. ej kush o ajo me inis gjoni ee?
A ALTIN Primus registratum 28 Mar 2007 #193 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. Ehe /pf/images/graemlins/devil.gif ta ka qefi /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. Ehe /pf/images/graemlins/devil.gif ta ka qefi /pf/images/graemlins/tonguee.gif
H HUMER Primus registratum 29 Mar 2007 #194 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. jo mer lal po ate dreq vidoe e kan pa te gjith vetem un nuk e kam pa /pf/images/graemlins/cry.gif
Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. jo mer lal po ate dreq vidoe e kan pa te gjith vetem un nuk e kam pa /pf/images/graemlins/cry.gif
A ALTIN Primus registratum 29 Mar 2007 #195 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. Pse nuk e ke pare ti?
zoulou ElB@S@N 29 Mar 2007 #196 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. per ça video e keni llafin ???
zoulou ElB@S@N 29 Mar 2007 #198 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. Ah , nesjse nuk di kush eshte Inisi /pf/images/graemlins/shrug.gif
Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. Ah , nesjse nuk di kush eshte Inisi /pf/images/graemlins/shrug.gif
A ALTIN Primus registratum 29 Mar 2007 #199 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. Ja se do ta hedh une vidion dhe pak min sa te behet gati nuk lejohet nen moshen 20 vjec /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. Ja se do ta hedh une vidion dhe pak min sa te behet gati nuk lejohet nen moshen 20 vjec /pf/images/graemlins/grin.gif
H HUMER Primus registratum 29 Mar 2007 #200 Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. jo nuk e kam pare. kur doli atehere u mundua njera nga shqiperia te pa japte po nuk e ja dergonte kompiuteri.
Re: Klubi i te forteve! Hyn po ta mbajti. jo nuk e kam pare. kur doli atehere u mundua njera nga shqiperia te pa japte po nuk e ja dergonte kompiuteri.