KLUBI I BJONDINAVE

assassino26

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

Kur te dalim vish ca te dush,kur te hyjme mos vish asgjo.
Kjo eshte parrulla ime,Kur them ca te dush,s'du minifunde edhe funde me te came anash e dekoltera e tanga e perizoma /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Se s'du te te shofi njeri edhe te hutohet mas teje se kujtojne se hutohet mas meje mileti :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

vishem une si te dush ti!!!! rendesi ka mos te me thush te vesh noi gjo prej hekri!!

sweet eda

Primus registratum

vallai ajo e platinit do me shkonte se jam ene brune, kshuqe po e pranoj ate, mire kanatjerja gjet, edhe sandalet po i gjej vetn silver color te shkojne me kanatjeren, po poshte ca te vesh??!! :confused:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] vallai ajo e platinit do me shkonte se jam ene brune, kshuqe po e pranoj ate, mire kanatjerja gjet, edhe sandalet po i gjej vetn silver color te shkojne me kanatjeren, po poshte ca te vesh??!! :confused: [/qb]
Pse e reno veten kot me te poshtme...Majaft i ke sanallet edhe kanatieren.Goce harxhohet energji me gjithe ate peshe rrobash qe veshim ne robt.nji mi lisho fare edhe me pak e ndje lodhjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

e pse flirtokeni te klubi i bjondeve ju gjoja? :rolleyes:
ti peshko sa erdhe e majte vrapin ktu, e ke i hall m'duket :confused:
keni dale t'gjithe nga tema e s'ja keni var mo bjondeve...c'u bo me suksesin e flokverdhave ore :confused:
peshku, do i them grus tate ca ke bo, ca ke thone, ca ke shkrujt, edhe qe e ke ngacmu nicen, se s'kam qene as i her fukse, e thash t'a provoj i her /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Bo ca bohet knej...Th&th i modh ka plas gjithanej.M'paska dal nami qe paskam edhe gru tjeter pervec nice-t qe jam ne mujin e mjaltit me te /pf/images/graemlins/laugh.gif
La douce si je ti zemra /pf/images/graemlins/wink.gif E ke pi kafen e masdites /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

s'pi kafe une shpirt se s'lejohet prej bebit :shrug:
pse ca ka noi efekt anesor te kenaqshem?
po u trashegofsh ti me nicen, po jam i cik si confused tashi :confused:
njoni thot kshu, tjetri thot ashu, hajt merr vesh ca bohet.
good luck atehere, me ke te duash, grun tate ose virtualen :devil:
po une prape do e provoj fuksllikun :lol:

assassino26

Primus registratum

leji mi mo gojt e liga qe sme dun te miren se ca s'thone per mu...Njona i here kishte thone qe kom edhe cunin 4 vjec e gjysem me me hap namin e zi mes femnave te AF-se.Lene edhe fuksllikun se seshte gjo e mire,sidomos kur e bo pa pare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ajo kafja kafe ka emrin,se mund te pish edhe nai gjo tjeter qe te bo mire per bebin.Une e them si sebep qe te dalim i here per muhabet vetem ne te 2 edhe bebi jot :angel:

ladouce2005

Primus registratum

po mire mo per kafe dalim ne, e m'jep i birre pa alkool ti mu, po si do i thush najsit dhe grus?
edhe cunin 4 vjec e gjys e ke ti i her, ate qe e ke mbaje /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'i them njeriu po he, me jep ca eksperience me kalamajt ti mua, s'dua me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

E cme gjeti mu...Po pse me morin mu neper goje xhanem.
nejse thuj,po te kishe bo goce edhe mund t'u merrsha me edukimin e kalamonit tat se menoj per perspektiven...Kushedi goca jote cuni im /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ti cun e ke kshuqe rrite vete si te dush :smash:
E mire mire,do mor nai dite naisin edhe do te te vime te na japesh noi birre,po mos shpif ne sy te naisit :smash:

ladouce2005

Primus registratum

TE MORI E MIRA TY :smash:
MOS KI MERAK SE S'THEM GJO...ENE SA PER CUNIN, E RRIT DHE E EDUKO BABA VET PER QEF, MOS KI MERAK /pf/images/graemlins/tongue.gif
EDHE SA PER CUNIN TAT, OHUA, KA CA GOCA QE KAN NJA 1 VIT QE KAN LIND E E KANE SHKRUJT EMRIN TEK LISTA N'PRITJE PER CUNIN TIM :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: ka fillu me u diskutut per kalamojt ktu eeeee

cuni jot mesiguri e do bjonde Peshko :devil: po i joti Douce si e do :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Se di,s'ka ra muhabeti akoma.Kur ta boj do e pyes,por me siguri se babait do i ngjaje.Qe tani qe s'ka lindur akoma, e kam parasysh sa qeifli eshte /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kto muhabete bohen ne MSN se na late pa gru mi gra :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

po mire mo edhe unekur t'a besh e kisha llafin
pastaj ti cun i vogel, martohu iher pastaj meno per kalamo :lol: :devil: :devil: :devil: