KLUBI I BJONDINAVE

Anana

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

Fillimisht postuar nga Darien:
[qb]
Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
...Ndonji mendim?
Purple... [/qb]
Shume mendim i vlefshem Darien :tipsy:
Rrofsh qe e more mundimin. Zotrote nag shkenca direkt te biondet ti /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

si thu per kshu:
8.jpg
ose kshu
6.jpg

sweet eda

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] na qit naj foto te te japim nej keshille neve ekspertet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nuk nxjerr foto se me del misterioziteti /pf/images/graemlins/wink.gif . Po sec me thote nje mendje ti bej kafe me fije. Jam merzit me bjonde. Po nji muhabet, blonde blonde blonde. [/qb]
Yllka una i kam kafe me fije-te kuqe dhe te verdha mixed together.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]
[qb]
[qb] na qit naj foto te te japim nej keshille neve ekspertet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nuk nxjerr foto se me del misterioziteti /pf/images/graemlins/wink.gif . Po sec me thote nje mendje ti bej kafe me fije. Jam merzit me bjonde. Po nji muhabet, blonde blonde blonde. [/qb]
Yllka una i kam kafe me fije-te kuqe dhe te verdha mixed together. [/qb]
Ueeee,floket qe kam enderruar gjithe jete,ti shof kur hap syte naten qe me del gjumi
:wub:

Anana

Primus registratum

[qb] si thu per kshu:
8.jpg
ose kshu
6.jpg
[/qb]
Kto qekan be si qukapik mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thanks anyway. Kur ti bej do te te them. :thumbsup:

Anana

Primus registratum

[qb]
[qb]
Yllka una i kam kafe me fije-te kuqe dhe te verdha mixed together. [/qb]
Do kesh me pak bjonde se kuqe? :shrug: edhe duhet te jene fije te holla te holla, right?

Doesn't sound bad...

sweet eda

Primus registratum

tamam yllka, kane marre nje ngyre qe po te me pyesin ne interviste se kam idene se cfare ngjyre t'i pergjigjem....po duken shume bukur...nese e shikon kam vene nje fotografite modelit te flokeve ke ajo tema, "si e perfytyroni anetaret e AF" duke i bere replike, Alpacinos, se me kishte vene ca pics koti. shikoje dhe let me know nese te pelqen.

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
Ueeee,floket qe kam enderruar gjithe jete,ti shof kur hap syte naten qe me del gjumi
:wub: [/QB]
eeee me verte kane marre sh mire, edhe vete u cudita kur i pashe.

jonida haka

Primus registratum

ketu eshte vetem per safi bjonde mi si puna ime jo gjysma te kuqe......uaaa pse keni ndryshuar ngjyre......... :confused: :confused:

sweet eda

Primus registratum

jona duhet i cik variacion mi goc, vetem ashtu bjondje te shplame , bohet i cik si boring tema!!!

Anana

Primus registratum

[qb] tamam yllka, kane marre nje ngyre qe po te me pyesin ne interviste se kam idene se cfare ngjyre t'i pergjigjem....po duken shume bukur...nese e shikon kam vene nje fotografite modelit te flokeve ke ajo tema, "si e perfytyroni anetaret e AF" duke i bere replike, Alpacinos, se me kishte vene ca pics koti. shikoje dhe let me know nese te pelqen. [/qb]
E pashe fotografine. Nqs. s'te vjen keq, edhe une me ashtu fijesh do i bej. Te pakten s'jemi afer edhe keshtuqe nuk bejme xing. Derisa te takohemi (sikur) do na kene ndryshuar. Po nuk do ti pres shkurt fare se s'me shkojne. Do i lej icik si deri te qafa a dicka e tille (varet nga aftesia e berberit, ose berberes) :rockband:

sweet eda

Primus registratum

O beji si te doje qejfi, secili ka stilin e vet, dhe jam e sigurte qe do dukesh si yll(edhe pse s'te kam pa asiher)..

MICHELLE

Primus registratum

citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga MICHELLE:
hello popullsia e bjondeve. me bjonde too lol
bjonde moj bombe
brune mi majmune
eheheheh
--------------------------------------------------------------------------------

Fillimisht postuar nga Peshkatar:
:wub:

uat hapen tu ju peshkatari lool

MICHELLE

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari:
Kush mi sha biondet se ju griva,ju dava ka burri te gjithave

--------------------

heheheheheheh isha kurjoze si do ja arrsje me i da ka burri nncncncn

MICHELLE

Primus registratum

---------------------------------------------------------------------

Fillimisht postuar nga Kollarja
Bjondet suck

------------------------------------------------------------

pse kaq urrejtje per bjondet
te ka lon ndonjera?

ladouce2005

Primus registratum

po ish-bjondet pranohen ktu e????
kush je ti mi Michelle qe i shake brunet majmune?
s'ke pa ti ca bjonde te frikshme, qe do te te benin te ndryshoje ngjyren e flokeve ne me pak se 24 ore /pf/images/graemlins/tongue.gif pa folur per tere barsaletat qe egzistojne per "zgjuarsine" e bjondeve....
na marsh te kuqen :smash: ne bruneve qe dukemi si shpirt dhe kur jemi bjonde (dhe pse jo natyrale /pf/images/graemlins/laugh.gif )