Re: KLUBI I BJONDINAVE tu shtua malli ne magazine asso. Dhe ajo bjonde qenka
I it's me Primus registratum 1 Jun 2003 #341 Re: KLUBI I BJONDINAVE tu shtua malli ne magazine asso. Dhe ajo bjonde qenka /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: KLUBI I BJONDINAVE tu shtua malli ne magazine asso. Dhe ajo bjonde qenka /pf/images/graemlins/laugh.gif
L LovingCali Primus registratum 1 Jun 2003 #342 Re: KLUBI I BJONDINAVE Saase nese i lyva per te prish menjen ty me rafte i piek ishalla se bera me qellim
Re: KLUBI I BJONDINAVE Saase nese i lyva per te prish menjen ty me rafte i piek ishalla se bera me qellim
H hot Hotgirl 1 Jun 2003 #343 Re: KLUBI I BJONDINAVE a traft pika ty pra /pf/images/graemlins/laugh.gif
L LovingCali Primus registratum 2 Jun 2003 #344 Re: KLUBI I BJONDINAVE Me hengersh pleshtat ti mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
H hot Hotgirl 2 Jun 2003 #345 Re: KLUBI I BJONDINAVE iiiiiiiiii me vodhi copyrightin e shprehjessss!! :cry: :cry: I want my "pleshtat" back!!!
Re: KLUBI I BJONDINAVE iiiiiiiiii me vodhi copyrightin e shprehjessss!! :cry: :cry: I want my "pleshtat" back!!!
B blendiys Primus registratum 2 Jun 2003 #346 Re: KLUBI I BJONDINAVE Eccccccccc aty,plasi pleshti ketej,nje lloj si me thone plasi peshku!! Qeka shtu grupi i bjondeve me sa shof,kismeti peshkatarit!! :thumbsup:
Re: KLUBI I BJONDINAVE Eccccccccc aty,plasi pleshti ketej,nje lloj si me thone plasi peshku!! Qeka shtu grupi i bjondeve me sa shof,kismeti peshkatarit!! :thumbsup:
B blendiys Primus registratum 2 Jun 2003 #348 Re: KLUBI I BJONDINAVE Une nuk kam bo ndonjehere kerkese ketu tek bjondet,ose me mire shfaqje interesi!!
Re: KLUBI I BJONDINAVE Une nuk kam bo ndonjehere kerkese ketu tek bjondet,ose me mire shfaqje interesi!!
B blendiys Primus registratum 2 Jun 2003 #350 Re: KLUBI I BJONDINAVE jo hic!! By the way shikoni kush me piace!! kapeni pak kete linkun!!
H hot Hotgirl 2 Jun 2003 #351 Re: KLUBI I BJONDINAVE hahahaha e lezetshme!! ore po une qe do i lyeja floket bjonde more!!!
B blendiys Primus registratum 2 Jun 2003 #352 Re: KLUBI I BJONDINAVE Shif e shkruj i thone muhabetit!! Po shif Peshkarucin ti,kur te vije,po nuk hoqi dore nga bjondet!
Re: KLUBI I BJONDINAVE Shif e shkruj i thone muhabetit!! Po shif Peshkarucin ti,kur te vije,po nuk hoqi dore nga bjondet!
B blendiys Primus registratum 2 Jun 2003 #354 Re: KLUBI I BJONDINAVE Meqe kishe vendos me u bo bjondine pra!!!
B blendiys Primus registratum 2 Jun 2003 #356 Re: KLUBI I BJONDINAVE Nuk besoj,pastaj ti e di vete,ngjyra-ngjyra, po nuk doli gje i fut nje dekolorant dhe kthehesh ne baze!
Re: KLUBI I BJONDINAVE Nuk besoj,pastaj ti e di vete,ngjyra-ngjyra, po nuk doli gje i fut nje dekolorant dhe kthehesh ne baze!
H hot Hotgirl 2 Jun 2003 #357 Re: KLUBI I BJONDINAVE jo po kisha 2 alternativa: 1-bjode&baby rosa 2-bjonde siper&kafe te erret poshte (po ke floket eeeee) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: KLUBI I BJONDINAVE jo po kisha 2 alternativa: 1-bjode&baby rosa 2-bjonde siper&kafe te erret poshte (po ke floket eeeee) /pf/images/graemlins/laugh.gif
B blendiys Primus registratum 2 Jun 2003 #358 Re: KLUBI I BJONDINAVE e mi mire leshrat zgjidhi vete ti!! po leshin e duhur ama :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: KLUBI I BJONDINAVE e mi mire leshrat zgjidhi vete ti!! po leshin e duhur ama :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
H hot Hotgirl 2 Jun 2003 #359 Re: KLUBI I BJONDINAVE si urdhon shoku sillo /pf/images/graemlins/laugh.gif
B blendiys Primus registratum 2 Jun 2003 #360 Re: KLUBI I BJONDINAVE Ashtu posi,keshtu te do partia!!