KLUBI I BJONDINAVE

blendiys

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

Une spo kuptoj gje,mbase eshte vone per te kuptuar!!
Nejse.
Putrako,c'do te thote llavesh (pallavesh)??????

I love new york

Primus registratum

putrakut ja rregulloj une qejfin :smash: :smash: :smash:
ti c'te kuptosh me shume, ke 100 kunguj nen nje sqetull :kiss: :kiss: :kiss:

I love new york

Primus registratum

epo kur Gjino e ka mendjen per nuse dhe nga ana tjeter do perralla c'ti bej une :shrug:
hajt se do te te tregoj nje peralle me kucedra sot ne darke e ta rregulloj une qejfin ty :smash: :smash:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] epo kur Gjino e ka mendjen per nuse dhe nga ana tjeter do perralla c'ti bej une :shrug:
hajt se do te te tregoj nje peralle me kucedra sot ne darke e ta rregulloj une qejfin ty :smash: :smash: [/qb]
Ca darke mi rrush,u bo mengjes ketej!!
Te me falesh po nuk kam patur enderra per te treguar,edhe ato qe kane qene jane te shkurtera dhe me fjalor jo te kendshem!!

I love new york

Primus registratum

well u could try, mund te kene domethenie interesante. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :devil: gggggggggggrrrrrrrrrrr

assassino26

Primus registratum

Klubi i biondinave...Ku jeni rrushet e mia,vdeksha une per gjithe bionat e ksaj bote(mundesisht ato origjinalet.)

Helena.Hoto
:kiss: :kiss: :kiss: Edhe pse s'jeni bionde sprish pune /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] ashtu eeeee. Po ish-grune ku e le ti. :smash: :smash: [/qb]
Ish gruja ka venin e vet /pf/images/graemlins/wink.gif Ti je e para,s'ke nevoje me ta permen emrin fare.Kto te tjerat jan kshu gjojna kalimtare,kurse me ty kom kalu shume gjojna ne jete /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

love-smiley-001.gif
love-smiley-024.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] ashtu eeeee. Po ish-grune ku e le ti. :smash: :smash: [/qb]
Ish gruja ka venin e vet /pf/images/graemlins/wink.gif Ti je e para,s'ke nevoje me ta permen emrin fare.Kto te tjerat jan kshu gjojna kalimtare,kurse me ty kom kalu shume gjojna ne jete /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ashtu eheeeeeeeeeeeee po gruan e ardhshme ku e le ti???? jo per gje por me kishe premtuar edhe salmonin me ullinj. :smash: :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti me te ardhshmen uhet me e majt mire se e shkuara ka ik, nuk kthehet mo.............
It's me kur ja dhe divorcin ktij ti mi???? se une kisha negju qe s'e leshojshe kollaj ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Klinton

Primus registratum

Ka plas konkurenca ketu me duket.
Puth kendej e puth andej, me duket si ajo shprehja "shih me zemer e plas me sy".
Po ngeli gje, ma qoni nje llaf se lulja po "thahet per uje" dhe po vyshket.
Ujku plak edhe pa dhembe i mbaron pune, punes.
Amo vec mos me thoni se duhet me thy arra se masanej po me skualifikojne.