Klubi i beqareve .

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Klubi i beqareve .

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] ja dhe une si djal i mir dhe zemer bardh kerkoj doren e lilly per ti prish magjin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lol, po a nuk je fejuar ti?! Madje, kane qarkulluar zera se je martuar o Zeqo!!! :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shqiptarja po si ka mundesi qe se ke lexuar dhe namin tjeter qe zeqo_pilafi mund te mar me shum se nje grua /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Me paska shpetuar ky lajm Zeqo!po na trego, si eshte jeta "poligamike" he, meqe paske eksperience???!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Me paska shpetuar ky lajm Zeqo!po na trego, si eshte jeta "poligamike" he, meqe paske eksperience???!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po ti shqiptarja e di qe une sdi as shkrim as kendim skam si ta shpjegoj /pf/images/graemlins/tongue.gif

vajze tirane

Primus registratum

zeqo pilafi :rockband: dukesh si shume i rendesishem ti qeke anetari i vjeter :thumbsup: dukesh si ata te blokut ... /pf/images/graemlins/laugh.gif zeqo njeri zeqo tjetri figure e madhe je
njishi sis thone vlonjatet :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

vajze tajronce sa vjece je ti yvi?
nuk e shef qe une kam kuror dmth qe jam mbreti forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe po pres o borbardhen o hirushen /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] vajze tajronce sa vjece je ti yvi?
nuk e shef qe une kam kuror dmth qe jam mbreti forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe po pres o borbardhen o hirushen /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Zeqo, ki pak respekt per te rejat e forumit mer, se asnjiher s'i dihet...mund te jete nonjina hirushja apo bora.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
[qb] vajze tajronce sa vjece je ti yvi?
edhe po pres o borbardhen o hirushen /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Zeqo, ki pak respekt per te rejat e forumit mer, se asnjiher s'i dihet...mund te jete nonjina hirushja apo bora.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po kshu bej une si i eger.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

prandaj ka ngel beqo zeqo...nuk e nderron qe nuk e nderron stilin :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lilly:
[qb] prandaj ka ngel beqo zeqo...nuk e nderron qe nuk e nderron stilin :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti sma ke kerkuar a snje her kete gje
qe ketej e tutje do e ndroj vec per ty :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif

katina

Primus registratum

:eek: wow sa po na shtohen beqaret o shpirta nejse nuk ka si beqaret....time to party :rockband: :rockband: :rockband: :thumbsup: :thumbsup:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga goca_e_urte:
[qb] :eek: wow sa po na shtohen beqaret o shpirta nejse nuk ka si beqaret....time to party :rockband: :rockband: :rockband: :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
heme ti ne duam te martohemi ti na thoj ska si beqaret /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermaliurnick

Primus registratum

zeqir he mer beqar i myk po bo party mazallah se na fton mer pff he ndonje mbleseri kohet e fundit apo ka qene dobet /pf/images/graemlins/tongue.gif

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lilly:
[qb] prandaj ka ngel beqo zeqo...nuk e nderron qe nuk e nderron stilin :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ja se ja fal une librin e stileve zeqirit buahahahahhahahha edhe sdo ngeleni te zgjenjyera hihihiihihih

susana

Primus registratum

po te na rrosh si jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa qenkan shtuar singel-at ktu :eek: :eek:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] po te na rrosh si jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa qenkan shtuar singel-at ktu :eek: :eek: [/qb]
singel thon keto po si dihet na sa kan dhe si quain /pf/images/graemlins/tongue.gif