Klubi i beqareve .

hot

Hotgirl
Re: Klubi i beqareve .

po smle goja mu me kap peshk..se flet para se me u tun sateliti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

eshte gjo e mire ka i her, pa he /pf/images/graemlins/wink.gif
ai qe te do, o te do me t'gjitha o hic
hape gojen kur te dush ti :devil:
:kiss:

Isabelle

Valoris scriptorum

Edhe ti e paske te sikletin e llapes se gjat' eeeee ? Cudi /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Une prap jam per paralelen e komes ne gjume : nuk ka ma zi sesa kur ke ra ne krevat i perqafum - kulmi i romantikllikut) dhe ne mes te nates e gje veten me noi dore me lesh siper surratit, ose duke flejt ne nje rryp toke !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Isabelle....qyqja gruje cna e ke shpif..hahahahah...

Ld ik mos ngjo kshu llafesh ti aman se vec kur ta gjej veten ne noj qender estetike ai i shkreti :lol:

ladouce2005

Primus registratum

Isabelle, e paske keq muhabetin me krevatin ti :devil:
egoisteeeeeeee, s'kam pa si ty, per i cope krevat dun me nejt vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

1697 ai imi eshte si shpirt mi /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
me lesh, pa lesh, ja kam marre doren une, ka kaq vjet :sleep: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ld---- mos postimit te isabelles vallaj :cool: :lol: do u menojsha dy here

Isabelle

Valoris scriptorum

Qyqa na fal qe thash 'lesh' /pf/images/graemlins/laugh.gif ! U turpnun robt sikur nuk ju ka rastis noiher te shofin ne mes te vapes gjoksin e komshiut ke kati trete qe ishte budall dhe dilte drek per drek me kanatjere e me mbathje (vini re se nuk thashe brek' /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe knote me kitare. Lushi e ka pas ky kat treisi ke lagjjja ime ! Se eshte icik edhe e pa-pame se ne shqiptaret jena dhe shume 'bjonda' jo per noi gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Nejse, nejse se nuk vuj dhe un kaqi fort : ju merrka dora dhe leshit ne jete sic edhe e konfirmoi La Dushja /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Isabelle, o e poshter /pf/images/graemlins/laugh.gif
i merret moj i merret, dashuria te qorron :devil:
c'mi ka ngrejt bubat ajo bona, do i fus ndonje grusht virtual, po po ruaj qetesine e nje anetareje te urte :devil: s'po i bi ket radhe :book:

ladouce2005

Primus registratum

hoto ma ke kutine plot, ku t'a coj linkun zotrote :smash:
hajde se ti nis ket weekend po he.
ika tashi se jam vone :kiss: :wave:

Guest

aman bones mos ja merr per keq...se mu me ka share fis e fare...merre me te qeshme se o infermiere me master ajo ene ska doktorr qe i del perpara...fito pare qamet ma shume se nje ing :lol:

hot

Hotgirl

pse ri mos ka probleme akriliku (vini re, s'thash lesh /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ne ajo mre? /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

shote aman te keqen se po me ze ndryshk sateliti ime a ta lidh pak me ate satelitin tende moj /pf/images/graemlins/tongue.gif

nela_kristi

Primus registratum

erdha prap une..kisha marre pak kohe pushime per shkak te shkolles dhe punes ..shpresoj te jem perseri e mirepritur:)

ZENEL-M

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] erdha prap une..kisha marre pak kohe pushime per shkak te shkolles dhe punes ..shpresoj te jem perseri e mirepritur:) [/qb]
Sa here qe te ndahesh,klubi i beqareve te pret.Mire se erdhe,dhe qendro si ne shtepine tende.

nela_kristi

Primus registratum

hei zeqo dhe snowboy shume thanx per mikpritjen..
nuk em thoni ca behet ndonje gje e re kendej se se skam haberin fare :confused: