Klubi i beqareve .

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Klubi i beqareve .

Fillimisht postuar nga lilly:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] t'paska shku menja per sirena me sheqer zeqo? /pf/images/graemlins/laugh.gif ku ma gjen gjithe kete fanfazi mor aman :lol: [/qb]
pse u bere kurioze ti :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
s'e ke idene se sa

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e kam mi si joooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Si eshte lista e beqareve eshte pakesuar apo jo :confused: [/qb]
ku meresh vesh ti /pf/images/graemlins/laugh.gif nje her beqare nje her beqare po e stazhonuar /pf/images/graemlins/wink.gif

samanta

Primus registratum

Po ja si puna jote dhe una mo Zeqo shoh njerin me pelqen,pas dy ditesh del per dreq nje tjeter me i mire /pf/images/graemlins/tongue.gif ca te bejme kshu e paska kjo jete /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

sqenke si puna ime ti se uen shof njeren me pelqen pas dy ditehs mar vesh qe uen si pelqej asaj dhe shof per na nje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

[qb] sqenke si puna ime ti se uen shof njeren me pelqen pas dy ditehs mar vesh qe uen si pelqej asaj dhe shof per na nje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hahahahah po ti je modest prandaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
[qb] sqenke si puna ime ti se uen shof njeren me pelqen pas dy ditehs mar vesh qe uen si pelqej asaj dhe shof per na nje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hahahahah po ti je modest prandaj /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e pra eeeeee mos e mer em frik /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Per cfare te kemi ty ne vetem per te na ruajtur nga forzat e erreta /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Per cfare te kemi ty ne vetem per te na ruajtur nga forzat e erreta /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
te kam then une jam drit /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Shtohet mileti pra mo pse hutohesh.Mu me than se kjo Kristina u martu çdo k'tu kjo. [/qb]
ca thua ti.kur keshtu une?jam beqo beqo..ti ke nedonje mendje apo je i zene? :tipsy: [/qb]
Jam i zene ,po prit ti prit se lirohem shpejt une. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aha dmth ti lirohesh shpejt nga te gjitha..une dua te martohem ore... :tipsy:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] [/qb]
te kam thene kaq here qe do vij,dhe ne vere eshte e sigurt qe do vij por ndoshta ij dhe nej minikruazjere per nje dite ne mars,mgjt do te shkruaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
ki mendjen mos reshket ti mi mbi akull se une rreshkita nje here /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

hec pra mo....sa here te kam thene ...mirese te vish!!
Te bejme ca te pabera bashke edhe keteja /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB][/QUOTE]
me vertet obobo se vdiqa me kete shkollen kendej kaq kaq kohe qe skam bere te pabera hehe /pf/images/graemlins/laugh.gif
fenks dolce..do te shkruaj

nela_kristi

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
shkruaj pra mo shkruaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hej dolce tani sa morra vesh se bejme nje udhetim me disa veta nga shkolla ne kopenhagen.por me thane eshte nga qershori me duket.pret ti deri atehere qe te kursej ca leke une tani per tani :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ^DaRe-DeViL^:
[qb] ho me fjue martue nonjoni apo ne vend numuro juve /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
jo jo skemi bere gje akoma.po presnim te vije ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
shkruaj pra mo shkruaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hej dolce tani sa morra vesh se bejme nje udhetim me disa veta nga shkolla ne kopenhagen.por me thane eshte nga qershori me duket.pret ti deri atehere qe te kursej ca leke une tani per tani :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si jo mi .........pres une sa te duash ti !
Do vini ne Roskilde Festival ju ?

dolce_vita

Primus registratum

[qb] po mau sme pret njeri se do njeri te mirin /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Kkush s`te do ty me /pf/images/graemlins/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

[qb] po mau sme pret njeri se do njeri te mirin /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
te mirin e duan te gjite po ti nuk futesh ne kete kategori,je i keq,i keq,i keq :devil: