Klubi i beqareve .

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Klubi i beqareve .

Fillimisht postuar nga Dua:
[qb] Ja mireseerdhe Ne Grupin e Perhershem t beqareve se sa lidhen ndahen se nuk ndahen dot nga Grupi ...

Du me m'tregu me cfare aktivitetesh merret grupi, se fike qe ndroj mendje une. Lun gjo ketej? :rolleyes:

D. [/qb]
Lu sa t dush ti masnej varet cere Aktiviteti t Pelqe ty qe ta thomi ne e bojm apo nuk e bojm merrena apo nuk merrena ...

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga XpLoSiVe_BoY:
[qb] Kush eshte per ndonje lidhje serioze ketej nga Londra te dergoj ndonje email, se ngelem beqar /pf/images/graemlins/frown.gif
Keshtu si kallep jemi mire mos kini as nje problem !!
Pershendetje Tony [/qb]
PO JE NGA SR TE PRANOJ /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Une edhe keto nja dyjave do e mbaj testen e beqares /pf/images/graemlins/laugh.gif
hehehhehe do shkoj ne albania une edhe kam degju se meshkujt sa marrin vesh ,qe nje femer vjen nga jasht shtetit ste bejne naze /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pale qe do i mashtroj gjasme kam dokumentat :cool: :lol: jo po qe ta dini /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Une edhe keto nja dyjave do e mbaj testen e beqares /pf/images/graemlins/laugh.gif
hehehhehe do shkoj ne albania une edhe kam degju se meshkujt sa marrin vesh ,qe nje femer vjen nga jasht shtetit ste bejne naze /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pale qe do i mashtroj gjasme kam dokumentat :cool: :lol: jo po qe ta dini /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Un sdu me Lujt Ka Albania ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] Une edhe keto nja dyjave do e mbaj testen e beqares /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un sdu me Lujt Ka
Albania ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
he se vetem llafe ke ti pa sa te takosh belinen do ndryshosh mendje :tipsy:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

kush te dojne bujrum ne shqiperi per martese per ne vende te huaja harrojeni as ma ndje fare /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] kush te dojne bujrum ne shqiperi per martese per ne vende te huaja harrojeni as ma ndje fare /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po po tani te besuam :tipsy:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

aty me rref mua a me beso ti apo jo hajde mendje hajde une them realitetin pastaj mvaret se sa do jet e zonja ajo te ma mbush mendjen kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

nela_kristi

Primus registratum

[qb] aty me rref mua a me beso ti apo jo hajde mendje hajde une them realitetin pastaj mvaret se sa do jet e zonja ajo te ma mbush mendjen kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
aty ta kam llafin qe gocat jane shume te zonjat per te ta mbushur mendjen per gjera te tilla :devil:

nela_kristi

Primus registratum

[qb] jo gjith meshkujt jane njesoj /pf/images/graemlins/wink.gif :goofy: :kiss: :devil: [/qb]
epo tani me barin e thate do digjet dhe i njomi i ka jeta keto /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]

Un sdu me Lujt Ka
Albania ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
he se vetem llafe ke ti pa sa te takosh belinen do ndryshosh mendje :tipsy: [/qb]
Une Apo Ajo ???

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
[qb] aty me rref mua a me beso ti apo jo hajde mendje hajde une them realitetin pastaj mvaret se sa do jet e zonja ajo te ma mbush mendjen kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
aty ta kam llafin qe gocat jane shume te zonjat per te ta mbushur mendjen per gjera te tilla :devil: [/qb]
Jo Gjithmone ... asnjehere mos e Vej doren ne Zjarr ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] u mu per vete me ka ber njera per vete do e mar per nuse /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PO ajo ca thote Per ty . E Ke bo ti ate Per Vete qe ajo t t MOri per Burre mer ???

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] u mu per vete me ka ber njera per vete do e mar per nuse /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po une thashe se ishe martuar mekohe ti mo.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

tedo ti ta mbushi mendjen ajo jo ti asaj...per ate qe mos ta ve doren ne zjarr sdiskutohet qe se ve por flas per shumicen /pf/images/graemlins/laugh.gif