Klubi i beqareve .

marina s.

Forumium maestatis
Re: Klubi i beqareve .

zeqo,kartolina ishte shuuume e lezetshme!una s'kam asgje kunder teje....ndryshe s'do te te çoja karoline /pf/images/graemlins/wink.gif thanks!!!!!!!!!

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] zeqo,kartolina ishte shuuume e lezetshme!una s'kam asgje kunder teje....ndryshe s'do te te çoja karoline /pf/images/graemlins/wink.gif thanks!!!!!!!!! [/qb]
po ti pse se vashdove lojen me apo ke frik mos te èpropozoj :confused:

marina s.

Forumium maestatis

zeqo.....per ça loje e ke fjalen????o çun shprehu qarte se una s'po te kuptoj tyve :shrug:

marina s.

Forumium maestatis

ok..tani do iki,po....zeqo pres sqarime una:ça loje?do kartoline tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] ok..tani do iki,po....zeqo pres sqarime una:ça loje?do kartoline tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: [/qb]
po mi njifeshim me shm akoma nejseeee une po pres akoma /pf/images/graemlins/frown.gif

marina s.

Forumium maestatis

po pate qejf qe te te shkruaj...ok,do te te shkruaj /pf/images/graemlins/wink.gif maaaaa non farti ilusioni :mad: :tipsy:
naten e mire :wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] po pate qejf qe te te shkruaj...ok,do te te shkruaj /pf/images/graemlins/wink.gif maaaaa non farti ilusioni :mad: :tipsy:
naten e mire :wave: [/qb]
eheeeeeeeeeee do ti elsa te fejohesh eheeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
e pash die kete me sander mafishten /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

kur t'me shkrepi mua per tu fejuar do te lajmeroj....do te presantoj me te fejuarin /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: