Klubi i beqareve .

Diddy19

Su@mi
Re: Klubi i beqareve .

Gjalpi e djathi vijne te marten!Kujdes mos humbasesh tollonin dhe kujtoju te vesh oren me alarm qe te zgjohesh heret!Edhe ne rradhe tek bylmetrat,mos u anko per cilesine e patateve qe ke blere dje.Ndryshe,.....! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ho me pra mo se na ngatarrun kta ne /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink: [/qb]
Po pra e di ta besoj kalamoj kom vete ...

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] ho me pra mo se na ngatarrun kta ne /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink: [/qb]
Po pra e di ta besoj kalamoj kom vete ... [/qb]
e pra meno si per vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

U dashka bere nje salto tek agjensia, se ketu dolen te gjithe te martum,...ta dime te pakten se mos martohemi me " te martuar" /pf/images/graemlins/laugh.gif .
plasi bigamia ketu, s'mbahen me njerzit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

po mir nje kuriozitet, ti hoto dhe ti tedi, te dy supertemartuar...ça beni tek beqaret, apo doni me publicizu temat u juaja? :devil: doni me na martu dhe ne te tjeret?! sa shpirtmire!! :eek:

hot

Hotgirl

ktu gjehet klientela!! pse ca kujton ti!!
masnej menojm per popllin ne /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
ps: ke naj menje te keqe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

hot

Hotgirl

ska gje se e marim per rehabilitim /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :thumbsup:

miyuki

Primus registratum

o Hoti, po e mbushem kliniken mi, do jene dyshe e treshe neper dhoma tani??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

E thene shkurt:Ka vend per te gjithe!Te pakten tani per tani.
Miyuki,do te prenotoj nje vend ty???Se me keto dite qe kane ardhe ,si dihet, mund te ngelesh jashte! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Rambla:
[qb] U dashka bere nje salto tek agjensia, se ketu dolen te gjithe te martum,...ta dime te pakten se mos martohemi me " te martuar" /pf/images/graemlins/laugh.gif .
plasi bigamia ketu, s'mbahen me njerzit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

po mir nje kuriozitet, ti hoto dhe ti tedi, te dy supertemartuar...ça beni tek beqaret, apo doni me publicizu temat u juaja? :devil: doni me na martu dhe ne te tjeret?! sa shpirtmire!! :eek: [/qb]
Rambla une ketu nuk po kerkoj NUse lal... Kete gje po e deklaroj . Une i martoj Njerezit dhe i ndaj kete punen e dyte ma kane vene ekstra ne Bashki . Po nejse ti nese do te martohesh me ndonje Agjenci e Licencuar jam une po deshe bujrum ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] shi tedi ca rreklame!!
me licence jam edhe un me!! :smash: :smash: [/qb]
Shkruhet Reklame se njerezit shofin ...

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Na doli perverse edhe Rambla!Edhe dukej vajze e mbare pra! :shrug: [/qb]
qyqa qyqa si e paskeni kuptu mesazhin tim ju :eek: :mad: , s'guxoka njeriu me kritiku pak se shif se si e marrin njerzit... :angel: