Klubi i beqareve .

hot

Hotgirl
Re: Klubi i beqareve .

muve pra mo..a po mpysshe muve?? e me mo boll u bone tape!! maje ihere menjen ne msim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

si e konstatove kete hoto, apo ke "the sixth sense"?
/pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

hot

Hotgirl

po kushedi e kam :confused:
gjithmone me esht dukur vetja icik si ndryshe na lagjia..
kushedi :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

kesaj rradhe me duket se te paska lene :rolleyes: ...e din pse? sepse per mendimin tim, ti me tedin jeni per njeri tjetrin fiks fare!!! keni hap edhe nje teme pak a shume te "perbashket", njeri "agjensia e martesave", kurse ti "dua burre/grua", /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

si thua hoto? e kam dhe une "the sixth sense" :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

nuk e ke jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
una jam e martume mi goc /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Diddy19

Su@mi

Rambla ,ekonomia e tregut.Punojne bashke, puzite-opuzite.I bejne konkurence njeri-tjetrit te shkallet e bashkise! /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ssssshhhhhhhhttt moj mos na e qit namin e keq /pf/images/graemlins/tongue.gif
tedi ka ble cellular tashti..smahet mo :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ssssshhhhhhhhttt moj mos na e qit namin e keq /pf/images/graemlins/tongue.gif
tedi ka ble cellular tashti..smahet mo :lol: [/qb]
Hoto vetem ktu ja ke fut Kot .. Se Ne HIstorine time te celulareve asnjehere nuk kam blere por mi kan sjelle ... MAsnej Ramble un jom i martum 2 here ligjerisht ktu n forum atje ke agjencia ime . Ktu spo kerkoj gru me u martu . Hoti do t martohet ...

hot

Hotgirl

ho me pra mo se na ngatarrun kta ne /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink:

Diddy19

Su@mi

Hoto!Boll je ngaterruar ketu ne Af!Une po pres te "ngaterrohesh" me ndonjerin nje here e pergjithmone edhe ne realitet! /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Edhe me e keqja eshte se i kerkoj nga te tjeret dhe asnjejere nga vetja!Jam sh altruiste ne te tilla rrethana! /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

eh cme ka marre malli per nje pllake buke gjalpe e djathe /pf/images/graemlins/laugh.gif