Klubi i beqareve .

Verizion

Primus registratum
Re: Klubi i beqareve .

Orosho do ja futes vetes kshu :lol:

nje ne zeqo , do me mesuar nga putra per pune tfutmesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Angelina:
[qb] Orosho do ja futes vetes kshu :lol:

nje ne zeqo , do me mesuar nga putra per pune tfutmesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Angelina pse e ben kete gje ti mi te lejosh putren te bej ty mesimore /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
Fillimisht postuar nga Lilly:
[qb] po te pikoi zemra ke me ngel thate /pf/images/graemlins/laugh.gif
shko mer masat sa s'eshte vone :tipsy: [/qb]
Lilly kur pranon vizita ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: mascalzone :smash:

Verizion

Primus registratum

[qb]

nje ne zeqo , do me mesuar nga putra per pune tfutmesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Angelina pse e ben kete gje ti mi te lejosh putren te bej ty mesimore /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une per te miren e tij e kam :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Erdha dhe une ke ky klubi , do me gjeni nonje partner per te qene apo tja fus vetes bam bam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ça do ktu ti mi? Hec mi se t'kërkojn kalamojt ke shpia.
Hej pik e zez, mer për kot tjetra ene i le kalamojt pa hongër e pa la, bela /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Shqiptarja

Primus registratum

Auhaaa, po k'tu qe qenkan fytyra te qeshura e te mallengjyera xhanem, nuk kisha pare ndonjehere me pare tek ndonje faqe tjeter!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

[qb]
[qb]

Angelina pse e ben kete gje ti mi te lejosh putren te bej ty mesimore /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une per te miren e tij e kam :lol: [/qb]
Hajt po hap nji kurs..Si do vini ju te dy,tek e tek apo te dy bashke?jo se kom dhe banka po te doni..

helibak mucogllava

Primus registratum

putra degjo une do vi vec per te par,,ju te dy do beni futje,, qe te mesoj une /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo per gje po te mesoj nje her teorin praktiken me von /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Une per vete u lodha duke qene beqar..
Dua te njoh njeren prej gocave te forumit dhe te lidhem me te..Me kiart se kaq.KUsh ka deshire le te me shkruaj ne P.M.dhe te leme nji takim..
Ne menyre kategorike mos me shkruj nai prej ktyre cunave...ehh c'jeni bere juve /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

filluan lajmerimet per çiftezim ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif
putre te pakten beji pak reklame vetes...pse duhet te zgjedhin pikerisht ty? :devil:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] filluan lajmerimet per çiftezim ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif
putre te pakten beji pak reklame vetes...pse duhet te zgjedhin pikerisht ty? :devil: [/qb]
ti mos u bej shum kurioze se te vras fare une /pf/images/graemlins/laugh.gif
putre mos i bej reklam vetes se po te pelqeu lilly ty do hyjm kot ne hasem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

marina s.

Forumium maestatis

[qb]
putre te pakten beji pak reklame vetes...pse duhet te zgjedhin pikerisht ty? :devil: [/qb]
putre mos i bej reklam vetes se po te pelqeu lilly ty do hyjm kot ne hasem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
qenke shume xheloz ti zeqo.si eshte puna...ke frike se putraku eshte me i mire se ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Une per vete u lodha duke qene beqar..
Dua te njoh njeren prej gocave te forumit dhe te lidhem me te..Me kiart se kaq.KUsh ka deshire le te me shkruaj ne P.M.dhe te leme nji takim..
Ne menyre kategorike mos me shkruj nai prej ktyre cunave...ehh c'jeni bere juve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Putre cere deshe ti me ... U bo me veji gishtin ...

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
[qb]
putre mos i bej reklam vetes se po te pelqeu lilly ty do hyjm kot ne hasem [/qb]
qenke shume xheloz ti zeqo.si eshte puna...ke frike se putraku eshte me i mire se ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: [/qb]
LILLY po me edhe kam frik pse ca me di ti mua super e:p sma kalon kush /pf/images/graemlins/laugh.gif
kristina13 une jam beqo ke na nje mendje
/pf/images/graemlins/laugh.gif

E Perkedhelura

Forumium praecox

Me beni dhe mua nje liste beqaresh ketu, se me duket ca qekan t'martum dhe me kalamonj. Une per vete jam beqare :goofy:

TEDI

Valoris scriptorum

Ahere e fillojm listen
... UN zeqo peshkatari xhoni Lr PUtraku . te tjeret si maj men jan beqare t stazhonum a jan martu...

Le_Routard

Forumium maestatis

Tedo, si jena beqar, me raste apo pergjithmone?

Putraku per shemull, kur bi shi perjashta osht i fejum mrena. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Tedo, si jena beqar, me raste apo pergjithmone?

Putraku per shemull, kur bi shi perjashta osht i fejum mrena. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
SI TE DOJE POPULLI ERE ...