Klubi i beqareve .

NYC_GUY

Primus registratum
Klubi i beqareve .

Guess whose back back again !!!!!!!!!!!

Te nderuar shoke dhe shoqe , zonja dhe zoterinj , motra dhe vellezer jam shume i emocionuar te pres perseri shiritin e perurimit te rihapjes te klubit tone i cili u shkaterua pas aksidentit qe i ndodhi forumit para pak kohesh . Hajdeni pra beqare ,cuna dhe goca ta hapim dhe nje here nje nga temat me te sukseshme te forumit per te gjithe te zhgenjyerit nga dashuria ose per te gjithe ata qe mendojne se eshte me mire me qen beqo . Hajde pra te pime , ta bejme qejfin tamam se si thone ande nga qyteti tim vajzat behen plaka rinia nuk vjen me . Gjak e dhjame , ju jeni e ardhmja e Shqiperise .

TranofiljA

Primus registratum
Re: Klubi i beqareve .

Mezi e gjeta rrugen!!! :mad:

Here tjeter me te qart kur leshoni trakte te tilla. Hajde se po futem un e para atehere.

NYC_GUY, prap me birre ti mo...un thash se tani do kishe kalu tek JD :rolleyes:
Nje gote vere desha un /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajde me kom/dur/kok t'mar :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sa me e kuptu pak: Eshte grupi i beqarve , sepse s'doni me u martu apo sepse s'ja u ka var kush ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne se eshte keshtu vej nje kerkese te vogel:

Du burre /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ja edhe un ktu ke klubi i beqareve...Ku paguhet kuaota?Un jom ktu se sma var kush edhe besoj se beqar kom me njel gjith jeten beqar me kto men qe kom /pf/images/graemlins/frown.gif

TranofiljA

Primus registratum

Rregulli #1: Nuk lejohen kto ftyra /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif :sleep: :sleep:
help.gif
help.gif

Rregulli #2: Arsya pse jemi beqar nuk do vihet ne diskutim.....KURRE!!!!!!

Assassino....merre gote dhe ta kthejm /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Ja ku jame edhe una si nje beqo beqo me diplome dhe me tre klas te tjera pas universitetit.u bo kohe qe dielli nuk ngroh me....(x forza,jemi ne dimer).kush mendon se vetem eshte me mire,kot sa genjen veten me kshu lloj mendimesh.
vetem mos qofte as hasmi.-thoshte gjyshja ime ne kohe te vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Assassino....merre gote dhe ta kthejm

a lejohet me e kthy me ex? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Ja ku jame edhe una si nje beqo beqo me diplome dhe me tre klas te tjera pas universitetit.u bo kohe qe dielli nuk ngroh me....(x forza,jemi ne dimer).kush mendon se vetem eshte me mire,kot sa genjen veten me kshu lloj mendimesh.
vetem mos qofte as hasmi.-thoshte gjyshja ime ne kohe te vet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A lidhna bashke? Keshtu me propozu s'di. Vec Unazen ne gisht mudesisht diamant edhe kopje perfekte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Che ne dici? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

dmth qekam nji beqar ne humor /pf/images/graemlins/laugh.gif po e kthej me juve dhe una nje gote se hallet duan shoke...
BEQARI/JA I/E MIRE ME SHOKE/QE SHUMEE.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ty asso te dijsha ndryshe.gezuuummmmm :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Po ky a lejohet te klubi?edhe ky beqar me duket eshte
7076-11.jpg
[/qb]
Si shpirt qenka /pf/images/graemlins/laugh.gif Me e enderru tan naten vallai. Gjynah jam e vjeter per te /pf/images/graemlins/frown.gif S'ma var hic /pf/images/graemlins/frown.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Ja ku jame edhe una si nje beqo beqo me diplome dhe me tre klas te tjera pas universitetit.u bo kohe qe dielli nuk ngroh me....(x forza,jemi ne dimer).kush mendon se vetem eshte me mire,kot sa genjen veten me kshu lloj mendimesh.
vetem mos qofte as hasmi.-thoshte gjyshja ime ne kohe te vet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A lidhna bashke? Keshtu me propozu s'di. Vec Unazen ne gisht mudesisht diamant edhe kopje perfekte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Che ne dici? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Cfare me thene une i ziu!!?sa per unazen e kam amanet nga gjyshja qe kur te lidhem me ndonji ti dhuraje unazen qe me ka lene amanet ajo.unaze e 1912,qe ja kane bere dhurate shoqet e saja(ne mode atehere),unaze floriri i marre nga dhembet e stergjyshit.menohu mire...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

po me sa duket qekemi pak beqara ktuja!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
lejini mer grat ene hec ene mlidhuni ktuja /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

ty asso te dijsha ndryshe.gezuuummmmm

Ti vrej punen edhe mos u merr me th&th /pf/images/graemlins/blush.gif

O Pape ktu eshte klubi i beqareve qe dun me njel te tille,mos na ngatarroni tashi me na bo cifte cifte,se po qe per cift ishim lidh bashke ne me kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Plasi xhelosia ene ketu :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif I ka beqaria keto /pf/images/graemlins/laugh.gif Sidomos une ene ti Sasso Dy beqaret ma te mire te af_se /pf/images/graemlins/laugh.gif

Putraku zemer, ty te pergjigjem kur te behem me mire se sot jam me grip /pf/images/graemlins/frown.gif Nderkohe ke te drejte me hedh syte neper vajza te tjera, s'ka gje se s'jena xhelose vec ate unazen lerma mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

PO e fut edhe une koken ketu!
po shttt mos tregoni! :tipsy: /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Plasi xhelosia ene ketu I ka beqaria keto Sidomos une ene ti Sasso Dy beqaret ma te mire te af_se

Ne te 2 jemi beqarte me te devotshem kjo nuk diskutohet fare...

O )Paper,mos do me u fut me dokumenta te fallsifikume ti goce :eek:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Paper MooN:
[qb] PO e fut edhe une koken ketu!
po shttt mos tregoni! :tipsy: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ma mire mos e fut!!nje here te futme ktuja mete per tere jeten moj burrnesh!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

ere ssasso ilegale du me hy!

pse mos jeni kondra juve? :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Jooooooo asgjo kunra nuk kom,po desha me e dit si fakt qe ta perdor ne dite te veshtira,per presion :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Moj unaza rreth flori
ne qaf na i more cunat e ri.
Moj unaza rreth me ar
ne qafe na i more cunat
Beqar /pf/images/graemlins/tongue.gif