KluBi BAB_LYMIT

olololol

Primus registratum
Re: KluBi BAB_LYMIT

tempeh-salad.jpg

anchor_beer.jpg

Futi i birre i sallate ne gris sume :p

O

OaSiS

Guest

her ca pronari po ti mer bab na jep kai ibirr falas me nahap oreksin qe te lejm rrogen ktu a si o puna vallai ket sallat jom tu e maru mu ma ke bo kabull sone /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Lymo, iku vapa nashti kshuqi fillo me ato që kena qef neve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/booki.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif.

I dopjo ne i ekspres t'shkurtër për mu ne i dopjo raki kti plakut t'ri mo nolt. Cucat pyti vet se ça dun se nuk i maj men ça porosit sejcila /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif.

Kondrapedali

Kondrapedali

Dhe habiten pastaj njerzit kur bohen 100 kilsha.

Lymo, rrofsh për rakin e për mezen. A ke nai kok hurdh aty ke guzhina mër? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Levrek paske bo me ...MIre i mir o ne ai . po tani na qit nai caffe se spo m del gjumi ...

SaRaH

Primus registratum

spaska sherbim ketu sonte... e kane lene klubin ne dite te hallit, dobet shum..

Rosi

Primus registratum
Ma paskeni prish klubin ca paskeni qene :p:p

Ma boni hallall se kom bo shume mungesa po me kishte hum leter njoftimi dhe se gjeta mo ne bona ket karten e identitet te re :p

Ju pershnes

Daku

Forumium praecox
Klubi hapet pasi morem nje kredi te vogel ne nje banke
Presim te rikthehen klientat , me hapjene vizave pame dhe si sherbehet jashte , dhe kemi marre me shume eksperience :)