KluBi BAB_LYMIT

HUMER

Primus registratum
Re: KluBi BAB_LYMIT

pa pa pa slejn i cik rradhe fare kur vje puna per te pi
o Tedo avash i cik mor burr se aty o birra nuk ta merr njeri mos ne hyp kalaqaf.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

po kur ka sa te dush pse shtyhesh apo do me morr ate me te ftohten eeh /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

JO mer Dak se un e Du me Kriklla Sdu me SHishe ... Merri ti shishet ...

olololol

Primus registratum

Te lushin duret Fiona20 , papappaa qeke dora jone direkt ne klub e majte frymen e ee /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
ca do pish i here se qeke e re fringo mrena garancice /pf/images/graemlins/lol.gif

olololol

Primus registratum

<font color="red">Vini re -Vini re ! </font>

<font color="blue"> Lymi's Club Me rastin e Festes se Vitit te Ri fillloj rezervimet : 30 $ Personi , pije pa limit , Muzike Live e plot supriza te tjera si psh Cifti me DRU fiton nje jave falas ca te doje me pi nga lokali , vendet tek Banaku jane 20 $ personi . Rezervimet kane filluar , nxitoni te pronotoni , Kenaqsia juaj Detyrimi yne , bej vetes nje dhurate ca pret rezervo tek Lymi's Club /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Per info kontaktoni ne MSN, PM, ose nr Celulari te cilin e ka LIPS /pf/images/graemlins/thumbsup.gif </font>

newyear02.jpg

HUMER

Primus registratum

O Lymo po me e bo rezervimin ketu lif aka nai problem eee

pershendetje per ty fiona20 mirese erdhe ne ne vatren tone
ktheje i dopjo me funper shnet e klubit ....lol....

S

Scorpion

Guest

CLUB.gif

Sonte ne Bab'Lymi's Club Party Night me rastin e ditelindjes te LiPS . I ftuar DJ Energy dhe shumellojshmeri muzike. Hyrja çift ose treshe me funde pa pantallona. /pf/images/graemlins/laugh.gif Hani, pini, rrini e kendoni, por ne fund parate mos harroni. /pf/images/graemlins/booki.gif

S

Scorpion

Guest

th6a2f861c.jpg

Te ftuara dhe balerina serbe, ruse, moldave e çeçene.

Ndalohet hyrja pa bilete, dhe hyrja e kafsheve, gayve, prifterinjve, trans dhe oqeanik, etj etj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Se harrova se sot kam harxhu
300 lek klub
600 takxi
14 llotot
kapa 48 dmth 28 qar
i 8-ce e bojm fushe po jo me ira ne top /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<font color="red">Vini re -Vini re ! </font>

<font color="blue"> Lymi's Club Me rastin e Festes se Vitit te Ri fillloj rezervimet : 30 $ Personi , pije pa limit , Muzike Live e plot supriza te tjera si psh Cifti me DRU fiton nje jave falas ca te doje me pi nga lokali , vendet tek Banaku jane 20 $ personi . Rezervimet kane filluar , nxitoni te pronotoni , Kenaqsia juaj Detyrimi yne , bej vetes nje dhurate ca pret rezervo tek Lymi's Club /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Per info kontaktoni ne MSN, PM, ose nr Celulari te cilin e ka LIPS /pf/images/graemlins/thumbsup.gif </font>

newyear02.jpg

[/ QUOTE ]

Lymo, je i sigurt që e ke 30 $ për t'gjith llojet e robve? Jo se veç un e Tedi mulojm ka i tavolin m'vete /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Du i limonat un sonte se sikur s'ma tërhiqka fyti /pf/images/graemlins/shrug.gif.

olololol

Primus registratum

Lemons.jpg

Gjesssssssssssssssss ALL

Kontre te dalin kaq ee
PO ec o vlla 30$ me cmimet e mia ti si pi dot se je bo dru vec konjak i bi 15 dopjo /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

olololol

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
o Lymo po zone VIP ke dhe sa eshte cmimi per atje?

[/ QUOTE ]

Deshe te thuash Halja /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Atje o per Lagjen " Ku te zbrazem" /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ka mundesi te kem karten per te porositur diçka ? FLM /pf/images/graemlins/grin.gif