KluBi BAB_LYMIT

olololol

Primus registratum
Re: KluBi BAB_LYMIT

oooooooooooo me kadale mer trim
Me verte e ke patriote po tashi jom tu e bo une /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ulu dy tavolina mo anej
Sirene ec se e lam permidisi ate muhabetin dje ne /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

Hik mer ti, dashke me shpronsu pronat. Me llogarine e tavllave si ke dale, Kondren se kam pa mo ktej, i ka ndodh ndonje gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hej mirembrema..ça bohet ketu? a ka njeri me pi nje gote? apo ti sherbej vetes une? /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Ec ke preheri im Dahlia, se jane zene karriket, me sherby se di, self service ketu, fute doren ne frigorifer e merr ca te duash /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Agagagaggagaa e kane thirr ne Komisariat.
Ka me rraf shefi se te moresh ne pytje hajdut tavllash me lone kokrren e nomit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

328.jpg

Just 4 you nga bodrumi klubit nje Amaro Disaronno /pf/images/graemlins/lol.gif

DAHLIA /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif po te zuni barku na thuj te mushin ne i tjeter se me i dopjo kalo dhimbja ose halen e ke sa hy majtas ka i tabele -----------> VOTO /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ok po vi zoti Energy..po du te di kush jane ata qe kane zene karriket e tjera...helbete nuk rri dot ne klub me hajdute tavllash une...

ka nje guiness per mu? ju lutem? flm /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

111218072_5442a92a3d_m.jpg
Ta pime dhe ne nje nomi u bofte

P.S Nje shprehje te bukur qe ma tha njoni tape : Mos u puthni kurre poshte ballkoneve se dashnia osht miope, POR Komshinjte JO ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

MG-AMLETTO.jpg

Urno Dahlia .

Te ftofin i cik sumen po jon te rehatshme /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

KoDoShi

Primus registratum

O Lymo paske falimentu m'duket! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndoshta ka t'boj n'ruja n'kët mesele...ku i dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif ..gjithçka nodh.

Ejjj po emri im ç'do ke lista e atyne që t'kanë hy n'borxhe...s'maj men, t'kem pi k'tu ene t'kem hik pa pagujt /pf/images/graemlins/laugh.gif. ..Keqkuptim i vogël me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif .

pijaneci2006

Primus registratum

o bab lymi du me zan pun te ty si kamarier.jam perzan nga lokali ma i fundit qe punoja se nuk i rrifja shum klientet por mas nji kursi intensiv me forcat e nderhyrjes se shpejt jam gati per t'punu te lokali yt.Mpranon,vallahi kam nevoj per ket pun.

olololol

Primus registratum

Ne ven mer kshu si kallup qeke OK
Rroga o 150 mij lek dhe qe i merr sa here te kap une skedine.
Ose do te demshperblehesh me Pije .
RRegulli kryesor o mos gjuj ca gju pronari te cilin e ke babaxhan.

hajde pune te mare per uniforme ska nevoje

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Hik mer ti, dashke me shpronsu pronat. Me llogarine e tavllave si ke dale, Kondren se kam pa mo ktej, i ka ndodh ndonje gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Se kush qe i pis që m'kallxoi n'polici /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif ne erdhën shiksit me m'lyp ca tavlla për vete ne për kryministrin. M'u desh me i ra vërdall bareve të Tironës me u furnizu /pf/images/graemlins/laugh.gif. Nashti maroi ai muhabet ne nuk guxo mo kush me m'prek (more vesh Scorpe?).

Lymo, i dopjo t'gjat mu ne mos harro tavllën e duhonit.

Paske pas vizita interesante kur s'kom qen una.

Nrun si e ke pas Lymo? Po shoqet e nrus? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mire jane shoqet mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje pije mua Lymo te me heqi dhimbjen e kokes se vdiqa.

Kondrapedali

Kondrapedali

M'raft pika muve që t'dhem kaptina ty.

Ça t'ka gjet mi? Kto /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif ta largojn dhimjen e kokës?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kshu eshte kur pi shume neper festa,te dhemb koka te nesermen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si ilac mi ke kto puthjet mor aman. /pf/images/graemlins/wub.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Plumi del me plum Lipso. Ta jap un i teke? Të sjell në form. Po vetëm nji ama.

Për ty ça s'boj un /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif