Po c'paskeni qene mer pis milet
Mos me pa tabele falas se i bini ne top /pf/images/graemlins/shocked.gif
keni konsumu alkol sa per 3 jave me keni thy n'mes ekonimikisht /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
Mire qe pite n'lokal po ne neper shpia keni mor,
asi tavell dahoni nuk gjeta ,pultin e kishit ndru /pf/images/graemlins/frown.gif
ca nuk kom gjet pertoke .
Ju zonte barku t'gjitheve /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
He se jua fus n'pije prape (gramatur) /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
IL Bar e Aperto /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif
Mey urno i pije se maj men si e bona mos ma kerko mo /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Rrofsh Lymo,apo qeka dhe me luleshtrydhe /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif Receten se du jo,vetem mos t`me vijne mendt verdalle /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vallai Lymo qeka bo klubi si gjendje civile /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shqip, Mosha jo keq/pf/images/graemlins/grin.gif,me verdhushkat mire shume,e para,shume /pf/images/graemlins/grin.gif
Pershendetje te gjithve ne vecanti te zotit te shpis Lymit. Desha nji coca meqe birr spihet akoma se osht barom /pf/images/graemlins/smile.gif Lek me vete skom mor pranaj du najnjonin me ma ofru. Kush po ma ofron. Shnet e sex... /pf/images/graemlins/rockband.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.