ngele rrugve ngele,pse une do kujdesem per lokalin ee,tgjitha punet une i bej /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Meqe ra llafi me bej nje caj me shume limon,e jo me shume limon se caj more vesh ????????
un dua nje kokteil analcolico me proteina te shtuara se jam sh sh sh sh i lodhur dhe per me teper ne oren 4 e 30 duhet te iki ne palester /pf/images/graemlins/frown.gif
lymo 1 long island per mua se kam mendje te keqe sot /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me Rastin e Bajramit LYMI's Club organizon <font color="red">No Alkol no party /pf/images/graemlins/smile.gif </font>
Pijet falas deri ne dehje, transport per ne shpi per te dehurit.
30 ditet e ramazonit
as kom honger as kom pi
kur te vi dita e bajromit
bashke me lalen do shkojme ne xhami
kur te vi dita e bajromit
bashke me lymin do pim raki /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Ohohoooo sa i mire je.Mi paske duart flori mi paske.Ky gripi ka nisur te me doje shume mua se di pse i ngjis kaq shume /pf/images/graemlins/frown.gif.
Aha Lymi ma paska lene lokalin ne pike te hallit,duhet me ber ca pune me themeli /pf/images/graemlins/laugh.gif
Trano, po vje me e pi i kafe? Nuk jam vetëm se kam n'prehën nji princesh /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.