KluBi BAB_LYMIT

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: KluBi BAB_LYMIT

un e mbylla sherbimin per sot /pf/images/graemlins/laugh.gif çdo gjo e mir e ka i fund /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti do i japesh nje dore ??? hë xhan se gjynof djali... /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

se kam iden e prostates pinko
di vetem qe esht diku ke suma /pf/images/graemlins/laugh.gif
kaq di un i shkreti /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

OK OK rektifikim ....

Lymi, ka humb passin e nickut /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe nuk futet dot /pf/images/graemlins/laugh.gif (nga pc-ja qe eshte aktualisht)

blablabla, nuk ju shajti, blablabla eshte rob zoti, blablabla ishin shpifje se ju do fort te gjitheve

/pf/images/graemlins/laugh.gif

shpirto

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pinko ne kete rast kemi qe cke me te
ja do e shofesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
shtrige po ti c'pate moj apo tu ngref edhe ty eeeee /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

hala /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

se kam iden e prostates pinko
di vetem qe esht diku ke suma /pf/images/graemlins/laugh.gif
kaq di un i shkreti /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

koordinatat nuk ja di??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ça paske qene edhe ti ore...sbo robi si bo ti...spo te thot njeri me dhon i veshke...thjesht nje dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

ti thua 1 dore per prostaten e lymit??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
e ci hyn ne pune dora ime??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

uhhh mi none /pf/images/graemlins/lol.gif po jepi te dyja duret ne mos /pf/images/graemlins/lol.gif

i duhet per ta sjell ne vete /pf/images/graemlins/lol.gif e per ta kajdis ashtu siç duhet ...dmth me e mbulu me batamije /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Erdhi Pronari

Ca o ky muhabet ktu /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Sju rri byca me i ven po merreni me sumen e botes

iL Bar e Aperto Kush do me pi

Une tash sa piva I Caj me HARAP qerasi ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

ka ore si jo /pf/images/graemlins/grin.gif
nuk po te ftoj tek tavolina ime se po pres dike /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]
pse genjen /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti e ke thene qe kondra sta ngre hiç
keshtu qe te pakten tregohu i sinqerte /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

O juve paskët qen turlilloj robsh pa men hiç. Po kush o ai pijanec që n'lokal kërko gjoja par i ven me u ul? Po n'fillim kërkohet me pi mër delenxhilera ne un kërkova ven(ë). Ju m'llagapni për tavolina, stola e të nrefme /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Paska pas vizita t'roncishme sot që s'paskom qen un /pf/images/graemlins/frown.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po kam kuptu noi llaf te paragrafi i pare pthuu tma besh /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ku ke qene ti sot mo ,ec na jep ca llogari ktu nderkohe Lymo nje Martini mua me ulli /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kondre, ça ke pire mo xhan ???? se sikur nuk me dukesh mire /pf/images/graemlins/laugh.gif as une nuk mora vesh gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

lipso, ullinjte i do berati apo nga noj vend tjeter ??? me berthame apo pa bethame /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika une, se punojne robt neser, sjan parazita si puna juj /pf/images/graemlins/wave.gif

ps: lymo te shkuara per prostaten...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Pinko ngele ktu ngele ,iken Dahlia vjen ti,meqe ra llafi nga e kam pijanecen tjeter qe sduket gjekundi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ullinjte me berthame se kam qejf te luaj me gjuhen /pf/images/graemlins/laugh.gif
naten pinko

olololol

Primus registratum

Ika Ne unaaaaaaaaaaa

Mi jepni lekt neser .

Keni LIPS ketu per cdo gje ( hej jo cdo gje cdo eee )

Hajde noten

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif ecccc hudhni leket qe te gjithe tashi,Ti kondre do paguash dhe te djeshmet se ishe pishem dhe harrove me pagu /pf/images/graemlins/laugh.gif

shpirto

Primus registratum

hmm una skom pi hala se sme ka ardhur gjo qe kshu prej meje LiPS ska lek /pf/images/graemlins/tonguee.gif