KluBi BAB_LYMIT

olololol

Primus registratum
Re: KluBi BAB_LYMIT

Jo mi lali biles anash filxhonit duker sikur ka qene me bark ekspresi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

ca do pish ti i here lene You Tube

Hellena

Primus registratum

ajo eshte coffe art mer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

E mir nem i Margarita mua nje qershi brenda /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

olololol

Primus registratum

23523733.jpg
Ja ku e ke .

Feshkelle kur do te paguash

e_dlira

Primus registratum

nuk desha salep ,,po meqe e prune s'po e kthej

nashi...moje men:

sa te hy une tesh e mrapa ke klubi yt "me me pru pijen ku te jete mo e forta, do jem ene eme nje miken time dhe asaj silli nje uje perhere dhe nen gote te saj vendos ene faturen

se i marova ato udhetimet SHKODER-TIRANE, dhe nuk e kam te ndalume alkolin mo

olololol

Primus registratum

Shi shi goca e doka te forte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

PO pi i kafe rehat i her sa ska njeri

Julianna

Primus registratum

BAB... ndonje gje qe te heq hidherimin nja dy ore dua une..... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BAB_LYMI</div><div class="ubbcode-body">Shi shi goca e doka te forte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

PO pi i kafe rehat i her sa ska njeri </div></div>

Pse 're malukat njef nai goc ti që e do t'but? A t'njelt kafja n'fyt ty që e pi vetëm. Ma boj ne mu nji më pra ne shtrohena n'muhabet për shtat pal qejfe. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

nje gote vere du une...do pres shume? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

oooohhhh shume falemnderit...kismeti grus qe do mori i çun si puna jote, thuj... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

olololol

Primus registratum

Te solla dhe pak Mish te skuq se te bie ne koke e ben prapesira me pas.

682688.JPG

PS si shpejgohet qe ste shof me online un ty ?msn

Adile

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Original geschrieben von: BAB_LYMI</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Original geschrieben von: Fiona_1</div><div class="ubbcode-body">nje Caipirinha mua se me ka vat ne qyqe
</div></div>

caipirinha.jpg
Ca po thoje Fiona ? </div></div>

marrsh nje nuse qe ta doj e gjith lagjia, lymo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif. Bej dhe nje tjeter gati se kam me len rrogen tek ty sot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

ameba

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fiona_1</div><div class="ubbcode-body">marrsh nje nuse qe ta doj e gjith lagjia, lymo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif. Bej dhe nje tjeter gati se kam me len rrogen tek ty sot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif </div></div>

Hahahahahhaahah Fiona ene ti e paske kuptu qe Nrujen e Lymit e dun te gjithe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Po me shume e do Scorpioni qe ngeli tu mi bo dedikime Lymit poshte e nalt neper forum.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Lymo ku vojt ajo porosia ime? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

olololol

Primus registratum

Fiona_1 pranon ti atehere te jesh gruja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Kone ca deshe ti mer vlla se nuk e nigjova dhe mos na fut ne bela kot se Scorpionin e kam thjesht fans timin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif