KluBi BAB_LYMIT

pppppaa

Primus registratum
Re: KluBi BAB_LYMIT

E po ta kisha porosit kafen q1 n'oren shtat e gjys... Ti sikur shkove me i mledh kokrrat n'brazil mer daj... Ate grapen ma bo fornet...

ameba

Forumium maestatis

Lymo ku e paske gjet ket mekanik mer /pf/images/graemlins/eek.gif

2lx802o.png

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej a ka ndonje gote per mu?

une du te tavolina me Poster....po erdhi edhe Kondra s'do ishte keq... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
fernet nuk eshte per femra ee?
mire une dua nje birre Heineken...ju lutem FLM. /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Për ty? Jom gati me bo çdo gjo /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

Lymo, i fërnet, i konjak ne ... ça dojshe ti Dali /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ueeeeee tu est toujours là ...moi aime...toi /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
une desha nje birre qe thu ti...po me iku Poster!!!...si nuk u beme nje here te gjithe te Lymi amon? /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

Mqns kapa ca lek dhe neser valentin dhe njerzit qe doni kane me ju lone mas dore po ju qeras une /pf/images/graemlins/kiss.gif.

2125.jpg

bottle_glass.jpg

jackdaniels_drink.jpg

Ja gzuar i here shyqyr qe na gjeti shnosh /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Toi aime ... moi? Yahoo /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Lymo, lene ktu shishen. O Dali, po edhe ti po e ndave menien për treshe s'të hy n'sy mo tek e tek /pf/images/graemlins/devil.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

LYMO,
at shishen JACK DANIELS,
e paguaj une .me ka ra shorti me pagu. ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
gezuar Pipel. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

olololol

Primus registratum

Se me ka ik zari ngela tu e pi birren me pipe lol
se me ka ra mushja dhemballes se kshu o kur do me thy arra me dhome.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

2wfo6sg.jpg

Endrra e çdo shqiptari LYMO /pf/images/graemlins/laugh.gif Mbaje ta kesh dhurate, te duhet dhe per S.Valentin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Hajd naten, xhiro te mbare neser ju çiftet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

O Lymo, rrofsh për konjakun (uiskin) e mromshëm. Jo se ikën dritat e nuk t'falenerova dot mrom.

A ma bje ne i kafe t'fort sot? E di ti vet bishtin.

olololol

Primus registratum

chicken.jpg
Te hajm i cap buke se marum vallai, po me bi te hollt /pf/images/graemlins/tongue.gif ta merrka shpirtin dashnia /pf/images/graemlins/wub.gif

maconnais%20salade%20klein.JPG
Jo me YXHYM ksaj se ska shume /pf/images/graemlins/lol.gif

home_peroni.jpg
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

heu bre cka na paske bo, /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
si ti ndali jarget mer BAB LYMI. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hanxhi mo i mir qe ka tirona je ti LYMO. /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

S

Scorpion

Guest

Paska ardh Viti i Ri knej, qe qenka mbush sofra plot /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Lymo me bej nje vodka redbull se vdiqa per tpire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ta paguaj me euro se skam asi lek shqiptar vec kto mkan ngel nga rezervat /pf/images/graemlins/laugh.gif

5%20EUROr.jpg

VoGeLuShI

Primus registratum

edhe kete me duket se e kishe haruar tek xhepi xhinseve se si e shplame duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

lymo edhe mua nje vodka redbull (vodka luleshtrydhe ama se jam per takim me prof. kujdestar ne oren 5) /pf/images/graemlins/laugh.gif