KluBi BAB_LYMIT

olololol

Primus registratum
Re: KluBi BAB_LYMIT

LOL

Erdha sa lava ca borxhe.

Paska ik rremuja shyqyr ta pi i kafe si pronar se ngela tu e pi si banakier /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

a mund te kem nje vodka tonic....ose nje gin tonic...ose nje birre tonic...ose nje alkol tonic...ose nje mashkull tonic...pse jo? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

A mund ta sjelli nji mashkull tonic nji alkool tonic /pf/images/graemlins/rolleyes.gif? Motoja ime është "deux pour un" /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

S

Scorpion

Guest

post-4-1129755213.jpg

Natyre e qete, dhe pamje ballore nga lokali i Lymit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Ky mer me kove, o mjes, dhe eshte duke pastru lokalin /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
A mund ta sjelli nji mashkull tonic nji alkool tonic /pf/images/graemlins/rolleyes.gif? Motoja ime është "deux pour un" /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

uhhh me pelqejne gjerat me opsione brenda..."deux en un"..."duo pack"...etj etj etj /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

hahhahahahhahaa

Kontre.
300px-White_Wine_Glas.jpg

Dahlia: ja dhe nje mashkull Tonic per ty:
Picture_002_1_.jpg

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

olololol

Primus registratum

gastronomy18.jpg

Tju jap i cik Caj turk /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Se ma fiksoj ai shoku punes time Turku qe punoj Goikhani /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

u deksha une ishallah per ty ... o Bab se je dhe i mire pale... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifsa me vjen mire qe me doni kaq shume dhe jeni te gatshem mor aman aman....se do filloj t'ju knoj noj kong tani...

olololol

Primus registratum

Mirmorma Komshije.
Me ke munguar /pf/images/graemlins/smile.gif
Ec ne Tirone ti se pijme ca te dush te ishim ca kokrra te ishim mbledh do shifshe ca gallate sdo e harroje kurre /pf/images/graemlins/smile.gif

Kismet se ktu jena.

olololol

Primus registratum

istockphoto_1059940_baklava.jpg

Dahlia me sill Tepsine se erdh viti ri tet boj Bakllavane
te kam thene se di me bo bakllava une , ca i boj petes zbor sa i cader plazhi e hap
/pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une du bakllava te bome vete si me perpara ashtu bakllava turke nuk du une...pastaj e kishim te pija muhabetin? /pf/images/graemlins/grin.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Shi ky direkte ftesat,prit o derbardh se ja le cajin nfyt /pf/images/graemlins/laugh.gif