Kondre si thua per nje te qerasme /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lymo po une sjam ne pune,jam studente akoma,nje vit qyl do pi dhe un /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S > Sdu puthje se i ke me jarg /pf/images/graemlins/tonguee.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hahahah sa kohe kisha pa e lexuar fjalen dalldi.
Kondre si thua per nje te qerasme /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lymo po une sjam ne pune,jam studente akoma,nje vit qyl do pi dhe un /pf/images/graemlins/laugh.gif
studenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee edhe 3 vjet ato tullat un ty
Lale nuk fillove pune do e prishim fejesen
Ti kom bo hallall kpucet me qafa ne fustonin me pika
Kush do caj refugjat (kinez) /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Cmimi ishalla qyl (si per student)sic e ka thone me larte Lips /pf/images/graemlins/laugh.gif ose shenoj diku ne nje cep akulli se te paguaj kur te marre SU_ne ne muajin tjeret
Po ti e merrke nje te ardhur po une smarr hic /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondre si shpirt te kam,ishalla spo na i permend me vone keto nderet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ehe ehe kam kam nje Su te mjere-jo te majme forte, andaj edhe thashe ta shkruan cmimin ne nje cepe akulli vetem lutem ta kthej nga dielli /pf/images/graemlins/smile.gif
KOndre une pislliqet i bera ne mengjes spres darken /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sonte ja do pi ketu nje koktejl qe do ma qaj Bab Lymi dhe pastaj jam per te dale vetem me femra /pf/images/graemlins/laugh.gif,grup cafkash /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Mora Kredi mer Blend se per kto kisha dale ke gazeta Celsi Kerkoj Pune /pf/images/graemlins/frown.gif
Sa per teke se njohim si shprehje ketu
do naj dopjo Lol
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.