KluBi BAB_LYMIT

olololol

Primus registratum
Re: KluBi BAB_LYMIT

Me cmeni kjo mua me thote babi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif , une as nuk ja njof te emen
Leni mer shishet ti , ku i ke leket se ska vend me fletorja se kur vje funi ma bo me sy ( ti jap neser ) :p

olololol

Primus registratum

esw1za.jpg

Ta ngrejm ket dolli per per Kompanine qe na mundeso nje dehje kolektive jere pas here :p

SaRaH

Primus registratum

...opss, plasen birrat ketej...mund te kemei ee ne ndonje keshtu per te bere gezuar me ju..:p:p:p

olololol

Primus registratum

Te dukem gje si hallall un ty ?
Skam ndermend me te mbajt hopa se ju ze pija me te cu ne shtepi

SaRaH

Primus registratum

...ça preteksti kotiii, po pse er me nji birre do na zere ne, aman, çna the e ti babe tani, thuaj sdua ta jap ta mbledhim mendjen ne , po jo keshtu , se sbejen burrat si ty :p:p

olololol

Primus registratum

Pa emer , kap e hudh pije doli kjo .

P.S kalo icik ke zyra se do te bej nje oferte te parezistueshme :p

SaRaH

Primus registratum

....pije p emer spi une Z.Pronar...dhe ato oferta beja ndonje tjetre jo mua more vesh...ske turp ske, ske pak seriozitet, si pronar qe je...dhesha ee une nga vijne problemet ne kete klub..!!!

olololol

Primus registratum

uaaaaaaaaaaaaaa goca , a te thash qe i cik doni ju , deheni direkt.
Ku e di ti ca behet ke zyra ?
Pse te djeg?

Desha me te propozu te vish cdo fundjave te pish pa lek sa me shtu pak gjinine femrore ne Klub.

SaRaH

Primus registratum

...avash ti, me ça u deva une apo me birren qe sme dhe ti...:p:p
ee shikon qe sjam e dehur, sepse kete gje mund ta theshe dhe keshtu ne shesh ti zoti pronar....s'ish nevoja te vija ke zyra...po dashke tejapesh vetem urdhra ti, ska...
...nejse sa per oferten, flm sme interson.. çdo oferte ka nje kunderpagim me tutje....

olololol

Primus registratum

PO jo mer vlla se sju del kush me llafe ju.
Bo ca te dush , mos me thuj zoti pronar se ma bone fiksim

SaRaH

Primus registratum

...sjam vlla, jam Zonjushe Zoti pronar...
..nejse, ika se e mbytem me llaf, Zotin pronar, do na nxjere me shqelma jashte, qe keshtu me mire te iki vete ...:p:p:p

Kondrapedali

Kondrapedali

O Lymo, ta thash qysh n'fillim mos e lejshe mren kët cucën se ja pash sherrin un sa hyni m'derët.

Ate konjakun ne kafen teme du un Lymo. Ne i got uj çezme po ka ardh ujti.

SaRaH

Primus registratum

...une si gjithnje sherrii :(:(:(...
...aa mund ta kem nje kafe, kamarjero te lutem , te ngushellohem , me kafen te pakten, se e shof qe te gjithe me kritikojne per kot, ketu..:(:(