Klientja ankohet për shërbimin tek pronari i restorantit, kamerieri e bën për spital

Universal

AnonymouS
http://video.dailymail.co.uk/video/...25/1418450360_4443466992001_4443422844001.mp4

Kine- Nje ngjarje shokuese ka ndodhur ne nje restorant ne Wenzhoiu te Kines,ku nej grua eshte rrahur dhe djegur me uje te nxehte nga kamarieri i restorantit. Gruaja e identifikuar si Lin,eshte ankuar te pronari i restorantit per sjelljen e papershtatshme te kamarierit 17-vjecar.Ky i fundit eshte hakmarre per ankesen ne menyre teje te dhunshme. I riu ka shkuar ne guzhine dhe ka mare nje ene plastike te mbushur me uje te nxjehte ,te cilen ja ka derdhur gruas ne trup.Adoleshenti 17-vjecar nuk eshte ndalur me kaq,por ka filluar ta godase e ta shkelmoje klienten. Tashme Lin po trajtohet ne spital me djegje te shumta ne trup.
Nderkohe policia ne Wenzhoiu ka arrestuar kamarierin.

(er.nu/BalkanWeb)
 
Top