joetisti_
Locus omnem
Sa mbaj mend une i tha: "Fitove ti Kleopatra"Por oktaviani nuk i ka thene neperke.Madje madje ne fund kur e ka gjetur te vdekur i ka thene:Ke fituar Kleopatra!Ke fituar![]()
Sa mbaj mend une i tha: "Fitove ti Kleopatra"Por oktaviani nuk i ka thene neperke.Madje madje ne fund kur e ka gjetur te vdekur i ka thene:Ke fituar Kleopatra!Ke fituar![]()
Nuk e kam une kete jo e ja Iliro Dardan dhe meqenese e pyet vazhdimisht thash ta pyes edhe une njehetE paske pyetjen e preferuar kete dhe mire ben. Por ti vete nga je me origjine?![]()
Nuk i ka pasur ne te njeten kohe,pasi vdiq Ceasari(5 vjet) ajo u dashurua me Mark Antonin *.*Ah po. Tani m'u kujtua. Por cudi si me dy burra ajo?![]()
ore po kthehet qe bota permbys apo po me duket mua?Nuk i ka pasur ne te njeten kohe,pasi vdiq Ceasari(5 vjet) ajo u dashurua me Mark Antonin *.*
Jash temeore po kthehet qe bota permbys apo po me duket mua?
Se kush po tallet ketu ne albforum se me ka cmendur fare.
ai diablo duhet gjetur e duhet me e zhduk vendit.Jash temeKush kshu ai diablo :/
Perfundim i nxituar me duket :/ai diablo duhet gjetur e duhet me e zhduk vendit.
uuuu.Perfundim i nxituar me duket :/
Mbi cargument bazohet kjo :/uuuu.
duhet kap e duhet vrave.
ai po me cmend apo mos je gje ti o sonia?Mbi cargument bazohet kjo :/
Sa e informuar qe qenke Sonia?! Urime edhe per foton e re te profilit. Gjetje e bukur! Sa per Kleopatren, paska mbajtur pese vjet zi si respekt ndaj te dashurit te pare. Grua e zonjaNuk i ka pasur ne te njeten kohe,pasi vdiq Ceasari(5 vjet) ajo u dashurua me Mark Antonin *.*
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO te lutem une cte them t'i them ne sy sepse skam frike dhe une nuk i bej gjerat me dhune.Skam nevoje per emer tjeter per t'u perballur me ty kam timinai po me cmend apo mos je gje ti o sonia?
mos i shkruan gje ti ato argumentet sepse vet e the edhe para pak oresh se ti do perpiqesh te me merzitesh me cdo gje.
ti paske qene moj sonia.
me sa di une ti nuk quhesh sonia o zonjushe.JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO te lutem une cte them t'i them ne sy sepse skam frike dhe une nuk i bej gjerat me dhune.Skam nevoje per emer tjeter per t'u perballur me ty kam timin![]()
NUK JAM UNE per shpirt te babit qe nuk jam uneme sa di une ti nuk quhesh sonia o zonjushe.
bravo.ja paske arrit qellimit.
ketu ne albforum nuk rrihet me.
nuk rri me ne albforum.
te konsideroja si nje vajze te zgjuar por qenke nje e trashe.
Po nese je aq naiv sa te besosh qe une jam aq budallaqe sa te le gjurme nga prapa ath me vjen keq per ty,nuk me njihke ende...me sa di une ti nuk quhesh sonia o zonjushe.
nuk rri me ne albforum.
PO ja arrita qellimit.me sa di une ti nuk quhesh sonia o zonjushe.
nuk rri me ne albforum.
mor shkerdhate mos me inatos,se nuk e kam problem qe te gjej me ane te policise.PO ja arrita qellimit.
cmendu more.
do marrim urgjencen ne telefon qe te vi te te marre.
hahahahahaaaahahaahhahahha![]()
nuk eshte per tu tallur.E thashe une qe te kjo tema e djalli ka sherre. Djalli do jete pa tjeter. Ruajna o Zot!!![]()