Klea na La Morta dhe Vllezer:(:(:(

POKER

Forumium maestatis
NJOFTIM"
Me hidherim te thell lajmerojme te gjithe shoke-miq dhe dashamire se me 22 shtator 2018 mbas nje semundje shume te rende humbem shoqen.me te çmuar te familjes Netwrk lindi ne fshatin HOT ,u rrit dhe u edukua nga nje familje patriotike dhe atdhetare me shum dashuri per jeten-emigroi ne ITALI
Por jeta u tregua e pa bese-nuk Klea e shijonte frytet e jetes te tije dhe te familjes -qe i donte dhe e donin aq shume
Me i qoft toka e leht

Chrono_Crusade

Valoris scriptorum
NJOFTIM"
Me hidherim te thell lajmerojme te gjithe shoke-miq dhe dashamire se me 22 shtator 2018 mbas nje semundje shume te rende humbem shoqen.me te çmuar te familjes Netwrk lindi ne fshatin HOT ,u rrit dhe u edukua nga nje familje patriotike dhe atdhetare me shum dashuri per jeten-emigroi ne ITALI
Por jeta u tregua e pa bese-nuk Klea e shijonte frytet e jetes te tije dhe te familjes -qe i donte dhe e donin aq shume
Me i qoft toka e leht

??? Ç'është kjo ????

klea

Ad Maiora
NJOFTIM"
Me i qoft toka e leht
ASSO Damlla hajde se te kam bere vend te varri perballe....po te shkruaj nga parajsa :p

Eléonoré

Valoris scriptorum
Rreth kesaj date edhe Rrubi im e coi dashnoren e tij ne Kuba dhe i propozoi martese. Por dashnorja ishte e martuar dhe trasheguar me dy femije. Po keshtu edhe burri im.

Edhe une j'a futa. Ne kontraten e divorcit ne klauzolen e ndarjes se pasurise, shuma e parave perfituar nga shitja e shtepise bashkeshortore u nda ne menyre te barabarte por ne momentin e shkrimit te kontrates fjala dollare ishte harruar. Une e lexova shpejte dhe pas sasise se parave shkruajta "pula".

Une nuk jam debile. Me mire pula se dollare.

Psh 50000 dollare eshte me pak se sa te 50000 pula. Nje pule baraz me 10 dollare.

Oh Klean e kam kusheri ne boten time. Eshte mashkull. E nderroi emrin ne Kleanthi. Quhej Kristaq. Une e shava. I thashe pse nuk e shnderrove ne Kristian?!

Rrofte Klea!

El

chatist

Primus registratum
Rreth kesaj date edhe Rrubi im e coi dashnoren e tij ne Kuba dhe i propozoi martese. Por dashnorja ishte e martuar dhe trasheguar me dy femije. Po keshtu edhe burri im.

Edhe une j'a futa. Ne kontraten e divorcit ne klauzolen e ndarjes se pasurise, shuma e parave perfituar nga shitja e shtepise bashkeshortore u nda ne menyre te barabarte por ne momentin e shkrimit te kontrates fjala dollare ishte harruar. Une e lexova shpejte dhe pas sasise se parave shkruajta "pula".

Une nuk jam debile. Me mire pula se dollare.

Psh 50000 dollare eshte me pak se sa te 50000 pula. Nje pule baraz me 10 dollare.

Oh Klean e kam kusheri ne boten time. Eshte mashkull. E nderroi emrin ne Kleanthi. Quhej Kristaq. Une e shava. I thashe pse nuk e shnderrove ne Kristian?!

Rrofte Klea!

El

Ti qeke shum rehat.

KADAFI

Founder dhoma #shqiperia
Eléonoré, mblidhi pulat bashke me vezet, se te paskan ik ne drejtim te paditur...

Eléonoré

Valoris scriptorum
Kam te gjitha faturat te mbajtura si prove e drejtimit te levizjes se pulave dhe vezeve. Me qe ra fjala tek pulat, Lori ishte pula jone shtepiake. Pervec glasave qe leshonte (ne banje) ajo hante edhe ullinjte e marinuar ne nje qyp balte. Babit i pelqenin vezet e Lorit dhe vezen e saj te perditshme e hante ai. Pervec kesaj ne kohen e ndarjes se pules se detit per Krishtlindje (qe i benin ne fshehtesi) dhe te kaposhit te detit per vitin e ri, babi servirte per vete gjoksin. Ne nje mbledhje familjare une ankova per kete padrejtesi duke thene se babi nuk e kishte bere ende vezen e kuqe per te merituar gjoksin. Ai u pergjigj se jo vetem gjoksin e pules do te hante por do te hante edhe vezet e kuqe qe bente Lori.

Une nga inati qe me duhej te pastroja glasat e Lorit, sa here qe kisha nevoje te perdorja tualetin i vija ne sqep nje cigare te ndezur. Shyqyr qe ishte pule se babi do te hante edhe nje kritike tjeter po te n'a linte te dh****m ne hale me nje kaposh.

Lori bridhte larte e poshte neper shtepi me cigare dhe me ne fund hipte ne maje te TV Iliria. Nje dite degjova babin qe i ankohej burrit te halles dhe dajos duke u thene se nuk kishte fuqi per t'i hipur gruas siper. Po te kishte pasur nje pule atehere do te ndryshonte puna. Une si e pacipe qe isha i'u drejtova se fare mire ai mund te hante Lorin.

El

RAIN

Forumium maestatis
Kadafi do shtoni gje me duket se eleonora esht shum e drejt me mendim qe jep dhe per ate qe thot
. Eshte moment ndrim gjaku dhe prandaj dhe pulat bejn punen e vet

Eléonoré

Valoris scriptorum
Shi, shi Babali
Vajti pula ne mulli
Poqi dy kulece ne hi
Nje e poqi, nje e dogji
Nje e hengri me gjithe zogj

Per te kryer procesin e hypjes siper te dikujt duhet te jesh i fuqishem. Kjo nuk ka te beje me ndrrimin e gjakut por me nevojat trupore per proteina. Sa me pak proteina aq edhe me pak ngritje dhe sa me pak ngritje aq edhe me shume deshire per nje femer siper teje. Nje femer lakuriq siper teje si psh Thamina mund te kryeje pjesen me te madhe te punes, pune kjo qe vjen sigurisht nga konsumi i saj i fasuleve. Ndaj dhe ju vjen era pordhe.

Pse Santes i hipin te gjithe siper dhe nuk eshte ai qe u'a hipen?

Koqe dembeli.

El