faleminderit zemer dhe ty nte uroj nje vit plot dashuri fat dhe lumturi shpirterore...
te kam xhan /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
te dashur miq ......te kjo teme mund te shkruani cfare te doni..cfare tju vije ne mendje!!!!!
pershendetje!!!! /pf/images/graemlins/kiss.gif
[/ QUOTE ]
Germo e germo, shife ca te gjeta /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ku je ti /pf/images/graemlins/wave.gif
kush una /pf/images/graemlins/eek.gif ??? /pf/images/graemlins/grin.gifTani sa erdha nga puna ....Pershendetje te gjitheve /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Dhe ti s'prish pune /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Po mire sa erdhe nga puna, nuk je lodhur, pse nuk shtrihesh, te hash, te merresh me femijen, a te besh ndonje pune tjeter, po me vrap ketu /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse te prish n.d;NJ pune ty ????? /pf/images/graemlins/smash.gif
Nuk vij ketu kurre para se te perqafoj dhe te rri vetem me djalushin time, /pf/images/graemlins/tongue.gif per te tjerat nuk me hahet ne kete ore dhe pune te tjera s'kam dhe nuk jam dhe aq e lodhur sa te shtrihem, i kenaqur me shpjegimin zoteri ?????????? /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Hiç , /pf/images/graemlins/frown.gif ja dita filloi me 100 ne ore !!! /pf/images/graemlins/frown.gifKisha 3 dite pa pune atehere.... mesohesh shpejt ne shtepi /pf/images/graemlins/grin.gif !!!! Desha te pyes , nga ç'lagje je ne Elbasan ???? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Epo e hena keshtu eshte, dite paksa e merzitshme, rifillim i javes dhe aktiviteteve ne pune. Don't worry! /pf/images/graemlins/kiss.gif Nuk ta them lagjen per arsye privacy /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Hahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif Une po dal, kalofsh mire ne vazhdim, ma puth bebushin patriote /pf/images/graemlins/kiss.gif Ciao, riflasim! /pf/images/graemlins/wave.gif
heu bre
Ka shume kohe qe s' te kom nigju /pf/images/graemlins/wave.gif
mroma ty nolt,
nga ke qone mer HUMMER, /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.