Kinezi dhe akullorja

Eni_883

Primus registratum
Re: Kinezi dhe akullorja

Ej ora 4pm ketej asnji nga ju nuk eshte zgjuar?? ca behet keshtu?? :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Shif veten mos fol per te tjeret, une kam fjet dy here deri tani :smash:

Gjumashe :rolleyes:

U shkriva me libin une /pf/images/graemlins/laugh.gif ky alieni human thote : "Mjaft me me bindjen heremite;celular, lokal, benz, pallat"....duhet te ridimensionohemi...

Une po vrisja mendjen se ku do ishim takuar ne nese jo per ate te dyten, si do merreshim vesh une e ti nese jo per ate te paren, ku do jetonim ne nese jo per ate te fundit dhe ke makine do admironim ne nese jo per ate te parafundit :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif ...etj etj...tashi jam ke teorite e budallenjeve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Me shkrin ti mbaroje librin dhe ma kalo mua qe te bisedojme te gjithe pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gifpastaj ne futemi tek banditet inteligjente zemer prandaj po e pyesja une c'kategori ishte ajo po se kapi shkrimtari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Eni do ja heqesh ti biberonin ksaj goces apo si e ka hallin?
/pf/images/graemlins/wink.gif
Ju pres ke i kinez italjon! :sleep:

Eni_883

Primus registratum

Po medoja per kete teme dhe e mora e rilexova dhe njehere...jemi humbur keshtu si pa dashje prandaj behuni te gjalle....

Koherat e kinezit shkuan e vane
Ne te gjithe morem dynjane
Shirat kane filluar ne keto ane
......... (rreshtin e fundit do e plotesoj pas ndonje seance te ardhshme tek kinezi) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Najeli

Primus registratum

Konga Rakipes nez dynjanae /pf/images/graemlins/tongue.gif

ku je ti mi qeflie?

alinos

Forumium maestatis

eshte hapur nje kinez i ri tek Rruga e Durresit!

Ushqimi eshte i mire dhe i lire. Akullorja me e madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif