Kinezi dhe akullorja

Ema

Goddes
Re: Kinezi dhe akullorja

HE PLAY WITH SHE. SHE PLAY WITH HE.
I PLAY WITH ME. I FALL OFF TREE.
I NOT SEE

:lol: :lol: :lol: :lol:
Me kerrnaqe yvo!

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] E de Megan, a thu se jane te ndryshem policet anekend botes! /pf/images/graemlins/tongue.gif

----------------
Freefall! The art of getting smashed! [/qb]
i wonder what they eat there instead of doughnuts? :rolleyes: :goofy:

Kordelja

Valoris scriptorum

I play with me moj /pf/images/graemlins/laugh.gif aty eshte qe bi pri peme dhe s'kerko mo pare i shkreti /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Nefertiti, ti po ben sikur ne te tjeret s'po kemi vesh per muzike!

Ma shpjego iher ket' punen e te ndejtmes pezull? /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------
"Freefall! The art of getting smashed!"

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Gurax:
[QB] Nefertiti, ti po ben sikur ne te tjeret s'po kemi vesh per muzike!

Ma shpjego iher ket' punen e te ndejtmes pezull? /pf/images/graemlins/laugh.gif

...Ne fantazi mund te ekzistonte nje fushe qe me duket quhet dhoma Kaber,fushe pa ndikim te forces gravitacionale te tokes.Kjo ndodh nga asnjensimi me disa grimca qe s'e maj men si e kan emrin.
Rrjedhimitsh ti mund te rrish i shtrim jo ne krevat po ne ajer,pezull edhe masnej mund te besh ca te dush :idea: ... pezull... :rolleyes:

Ema

Goddes

Ej une po iki se ne 11.30 kam trenin.Do takoj variantin,shokun Kopi! :confused:
Salo a ta heq ket firmen re apo do rrish pa akullore deri te honen?

Megann :kiss: !

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga Nefertiti:
[qb] Ca do per shperblim? :angel: :idea: [/qb]
nje poc per abazhurin. [/qb]
:lol: Poci i abazhurit tat osht i vetndetushem.Mjafton me e qit ne ambjentin e duhur ene rindertohet vet,nuk do pjes kembimi! :devil:

bebivogel

Forumium maestatis

cfare te dush mund te besh edhe kur s'je pezull ... :idea: /pf/images/graemlins/tongue.gif

gurax

Pan ignoramus

BeBa, donughts hane instead of donughts, po i shkojne ne ushkur me perpara /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

sailor, s'e bej dot se te tere do thone "merr nje gur e bjeri". Po solle ti ndopak raki mani e t'ju bejme konkurrence asaj pijes qe tha Megan.. ndryshon puna! /pf/images/graemlins/tongue.gif

---------------
Freefall! The art of getting smashed.

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] cfare te dush mund te besh edhe kur s'je pezull ... :idea: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
heheh... :rockband:

Ema

Goddes

At punen e pocit te abazhurit te salos e kom me te nigjume,s'jom e sigurt! :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guri S'e provove ate rakine qe qelbet ere ti /pf/images/graemlins/laugh.gif si me qon raki jevgu /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Megan te marte stomaku nga nje racion rice noodles perdite! Ty s'te pelqen era e "curry"-t e lene mo rakine qe raki e s'eshte.

sailor, e kemi e kemi rakine ne. Po me kete lengun e orizit s'e ke mire qe e shan. Iku nje here nje shoqja ime ne banje kur ishim ne nje kinez tjeter. E u vonua. Spekullimet arriten aq larg sa u tha qe ne banje u tremb shume se gjeti 30 kineze duke fjetur. Kur i pyeti se cfare beni ju ketu i thane "ne qerojme orizin".
Provo qeroi manat po deshe! Ketu po, jemi ne avantazh! /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------
Freefall! The art of getting smashed!"

Darien

Primus registratum

të futem dhe unë në valle?

kujt i pëlqejnë makaronat e bëra me miell orizi (makarona orizi)? ato hëngra për drekë sot... Singapor Rice Noodles... makaronat përzihen me mish pule, mish derri, karkaleca deti, kërpudha, qepë të njoma, etj. etj., të gjitha të grira në copa të vogla -- tek ky vend ku i ha zakonisht më pëlqejnë se përdorin makarona të holla fare (angel hair), jo nga ato të zakonshmet
/pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Darien:
[qb] të futem dhe unë në valle?

kujt i pëlqejnë makaronat e bëra me miell orizi (makarona orizi)? ato hëngra për drekë sot... Singapor Rice Noodles... makaronat përzihen me mish pule, mish derri, karkaleca deti, kërpudha, qepë të njoma, etj. etj., të gjitha të grira në copa të vogla -- tek ky vend ku i ha zakonisht më pëlqejnë se përdorin makarona të holla fare (angel hair), jo nga ato të zakonshmet
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
I used them a lot too /pf/images/graemlins/smile.gif
I merrsha ne Chinese supermarket (si fa per dire) dhe ato angel hair vetem 4 min zierje donin dhe i beja me gjera te ndryshme!
Shume te shijshme dhe te shpejta. Sidomos kur vija nga 10 ore qendrim para pc si budallaqe!

alinos

Forumium maestatis

un s'kam pa nai engjell qose per vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nejse
kto te miat s'ishin nga Singapori, po Thai dhe ishin shume te mira, te bera me miell orizi...
le qe kot lodhem une: di dhia c'eshte tagjia /pf/images/graemlins/tongue.gif

U me fal se ti ke filluar mbareshtimin e lopeve /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

te mesin enet e palame per tre dit rresht masnej /pf/images/graemlins/tongue.gif

s'te afrohet as miu, jo ma.... si e kishte?! Ah, po: lopa!
/pf/images/graemlins/tongue.gif