Kinemat ne Shqiperi

juxhoxhjaj

Primus registratum
Kinemat ne Shqiperi

Une personalishte jam nga qyteti i Fierit shume mendojne se ky qytet eshte nga me te zhvilluarit ne shqiperi edhe mund te jete por ne akoma nuk e kemi nje kinema,shume here kam shkuar ne kryeqytet per te pare ndonje film pasi me pelqen kinemaja por edhe ne kryeqytet ka vetem nje kinema,kush mendoni se jane arsyet qe ne shqiperi kinemaja eshte mbrapa fare,kam shkuar jashte dhe jane shume para me godina qe kane jo vetem nje salle por edhe menyra te ndryshme defrimi

ados

Primus registratum
Re: Kinemat ne Shqiperi

ke shume te drejte, une per vete kam shume kohe pa vajtur , por njerezit qe kam atje me thone se ne Tirane ka vetem nje kinema....edhe kjo eshte e skandaloze, duke krahasuar me atje bumje ndertimesh apartementesh.. Por tek ish kinema Republika..nese e ke idene nga Tirana, me thane se po ndertojen nje komplex cinemax..me te gjitha kushtet...nuk jam edhe shume i sigurte per kete, por nese ndonjeri nga ju jeton ne Tirane , ju lutemi postoni dicka rreth kesaj teme apo ndonje fotografi..
well done celjanfr, per temen qe hape.. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Speed_11

Primus registratum

celjanfr, e para punes ke milleniumi qe ka ngel tani ne tirane po flasim per ne darke se diten nuk shef njeri fil pra mbasdite bileta eshte 5 mije lek vetm te henave 3 mije lek. A ja vlen kjo per ne shqiperi ? kur studenteve si del per kafe.
E dyta, po te shkosh ne teater gje qe une e bej eshte bileta 3 mije lek edhe kenaqesh me shume se ne kinema dhe sa her qe kam qen une ne teatrin kombetar ketu ne tirane e kam gjetur plot e per plot /pf/images/graemlins/smile.gif keshtuqe kultura eshte rritur.

juxhoxhjaj

Primus registratum

Prap se prap kinemaja ka edhe nje kosto pasi jane te drejtat mirembajtja etj ne krahasim me jashte jane lire po nejse eshte edhe cmimi i biletes qe ndikon jo pozitivisht