Ketu nxirrni te palarat njeri-tjetrit!!

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Ketu nxirrni te palarat njeri-tjetrit!!

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Tedo rri ti se e hapa gojen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse ti kujto se un jom pa Material. Eh une vetem me kshu gjonash m mushen mailet ene veshet perdite re ... :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Eheheheeeeeeeeeeeeee t'rre menja se kam ngel pa informu eeeeeeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca^Babit

Primus registratum

Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] he turi ta ka qefi e [/qb]
proto per inat te turit..muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..turi ti ke inat se s'te puthin gocat, epo ca te them une,PO KE INAT GRI SALLATE /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

muahhhhhhh si spilt je /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

wow wow wow cme shohin syte u prish dynjalliku fare me duket /pf/images/graemlins/frown.gif edhe shef tina atry ku sam priste menja fare...,sthone kot sa te rrosh do te shikosh.Hajt mo se per Proton se veja doren ne zjarr,po per gocen...,jo vetem doren po edhe i gjo tjeter do kisha vu ne gijotine :tipsy:

llapaqeni

Primus registratum

vallai o asse une te isha ne venin tat do e maja zinxhirn e atij tjetrit myll se nuk do kisha gaq garanci me e von ne zjar e jo ne gijotine

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] vallai o asse une te isha ne venin tat do e maja zinxhirn e atij tjetrit myll se nuk do kisha gaq garanci me e von ne zjar e jo ne gijotine [/qb]
Jo mer bab se tashi kom vu men,me ate qe me kane pare syte nuk vej mo gje n e zjarr...,vetem po vuna doren tate psh /pf/images/graemlins/laugh.gif Ose te zej be per koke tate /pf/images/graemlins/tongue.gif

llapaqeni

Primus registratum

asse po qe per koken teme boje be 100 here ne dite se nuk bi rrufeja ne hale kollaj.eshte bo koka si koke qeni

Goca^Babit

Primus registratum

hahaha ehhh c'vete me keta njerez.
Cunat shqipo veç llapin, 100 vjet na çaven trapin /pf/images/graemlins/tongue.gif
(si kane ardhur kohrat moreee, u ndrruan rolet, e kishte mire asdreni, burrat nene hije qeshin kuvendojne, pika qe su bie se nga grate rrojne, vallahi mire e paska pas /pf/images/graemlins/wink.gif

FALKO

Forumium maestatis

Goca e tet eti , ke trap ti ? Kujt ia ke marre hua babit ee , se burri "yt" po jua jep te tjerave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca^Babit

Primus registratum

uuu me marrsh te keqen /pf/images/graemlins/tongue.gif
Falko te marrça hua, dhe te lença ne 1 perrua lol se s'kam ç'te te dua /pf/images/graemlins/wink.gif