Keshilla per te rinjte...

alinos

Forumium maestatis
Re: Keshilla per te rinjte...

ve re se shume prej jush kane pas kontakte me Simpatine (nuk eshte ish, thjesht e haperdame, u rritem dhe ne :cool: )

Eksperienca ime me forumin ka qene ne fillim me fotot per te qeshur. Me dhane linkun i shifja, qeshja dhe ikja.
Me pas, kur isha perjashta shtetit fillova te interesohem me teper, sidomos ngaqe pertoj me lexu gazeta online, vija dhe lexoja ne forum.
Per tre muaj diskutimesh askush nuk e dinte nese isha femer apo mashkull, nuk e dija qe ekzistonin pm (gjeta nje mesazh pas nje muaji here e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif , sepse nuk pulsonte atehere si tani /pf/images/graemlins/wink.gif )
Nje dite prej ditesh (po mbroja femrat natyrisht) thash "une si femer" dhe aty u ktheva ne njeri me gjini dhe target sulmesh dhe simpatish!

Nje dite prej dite u lodha se bredhuri lart e poshte dhe formova SIMPATINE bashke me Jerinen, Sailor, LR dhe Kenny (sot Majmuni Hirko ne forum (ku je :cry: )) qe erdhi e u rrit duke u bere familja me e madhe virtuale /pf/images/graemlins/smile.gif
Sum-patikat hyn ne guiness dei primati per faktin se mbushnin 60 faqe teme ne tre dite, rekord ky i pakapercyer nga asnje grup i ri (perfshi Elvisin dhe Beatles).
Nga Simpatia mori jete dhe Thiatroja ku zonja ndrikull gjeti lenden e pare per shkrimet e saj te pacipa! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Konkluzioni: diskutoni me temat, por mos harroni se jeni njerez dhe si te tille, qenie shoqerore

Forum te mbare /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Keshilla ime per te rinjte ...
Mos i ngjoni te vjetrit se po i veni i bijn /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Ti Kristiana keke e re fringo..dmth je hala brenda garancise!Kshu bej kujdes,sidomos kur u drejtohesh te vjeterve! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Une jam fringo fareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
shkodrane je ti suami se dukesh nga e folmja (shkrujtmja) :angel:

Diddy19

Su@mi

Dukesh se je fringo,s'ke nevoje me na e thane!

Pa pa, shkodrane jam maj tamarrsha! /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kristiana:
[qb] Une jam fringo fareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
ti eh? s'te kan heq akoma çmimin aq fringo je. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Un jam e pacmueshme ska cmim qe me arrin mua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

njeh ku e dha dhe "Noçka vet" keshillen per te rinjte, "futuni pa çmim ne Af". falimnerit!

Guest

Per te miren kolektive mundohemi nazho :rolleyes: mos u merr me nocken time se .... do plasi gjaku vuuuuu :rolleyes:

Guest

Nazho sa Simpatik po mdukesh sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif me bejne syt xixa /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

je tu pa nai saldator Kristine, ktheje koken nga ana tjeter se do perfundosh me feta patatesh mbi qepalla masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

kristianen arrij ta njof edhe kur i nderron 100000000 lekure.
s'asht e re jo, edhe pse s'asht edhe aq e vjeter.
ne af-ne qe u shkatrru ka ken seks simboli i ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

:devil:

Guest

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] je tu pa nai saldator Kristine, ktheje koken nga ana tjeter se do perfundosh me feta patatesh mbi qepalla masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O duti pse po i qeron ato patatet ti re /pf/images/graemlins/laugh.gif ti hano mo te shkretat ti hane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] kristianen arrij ta njof edhe kur i nderron 100000000 lekure.
s'asht e re jo, edhe pse s'asht edhe aq e vjeter.
ne af-ne qe u shkatrru ka ken seks simboli i ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

:devil: [/qb]
O bluje un skam then nonjeher qe jam seks mi zemra ma kan vu me zor /pf/images/graemlins/laugh.gif jo se duhet pas cik kujdes kur e perdor at fjale un jam sensuale per vete seksin jam kom lon tjerve ..
/pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Une se kamarrit 2000 po po flas ne cdo rast (se sme rrihet).

une jam regjistru heret po per 6 muaj sme terhiqte fare. Nje dite te bukur, pashe nje teme qe me ngriti tepelekun perpjete dhe fillova te zihem me te gjithe (dhe une spara nxefem).

Sherri zgjati gjate, dhe pas shume faqesh qe kisha goxha kunder doli nje pro, dhe ishte personi qe me terhoqi ne AF.

Tashti duhet me gjet menyren me ik, keshteu qe une them te hapim nje teme "Si me ik nga AF" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dmth me pak fjale keshilla eshte te futesh aty ku merr vesh dhe te shkruash per gjera qe te pelqejne. do te jete shume me e lehte :thumbsup:

Ohoho kshu me keshilla ne ajer te merni me qafe ju. Jo fut ihere koken, jo majen e gishtit te vogel, jo ji vetja. Fark! Vetem vetja mos jeni! Imagjinoni te jeni Herkuli, ose ai plaku qeros qe ulet ne tavolinen e fundit te kafenese dhe e sjell cajin me vete nga shtepia, ose helena (jo prit se helenen e kemi), me mire borebardha, ose xhoana nano, ose lexuesi me i fantaksur i xhejms xhojs-it, (me dostojevskin merrni extra pike), futini nja 5 fjale frengjisht sa per ta elektrizuar ajrin, qeshni me cdo gje qe ka te beje me seksin(edhe po te mos jete batute), dhe kur te replikoni ktheheni cdo gje ne inuendo seksuale, mundesisht te mos jete e menduar shume holle se ju iken rradha dhe muhabetit i jane shtuar edhe 2 faqe. Perdorni shume ikona, dhe po zbuluat ca me te mira ne faqe te tjera merrni me shume pike. Ngjitjuni nga pas ndonje robi qe e grin miza po su pergjigj, (a.k.a Kordeles). Mos kini frike nga kastrioti ai nuk kafshon, dhe shkruani vrojtimet tuaja ne diapazon, mundesisht te jene te shkurtra dhe me shume pika (per efekt hipnotizues), p.sh. Asnjehere se kam kuptuar pse mollet s'kane brima ne lekurat e tyre ndersa portokallet kane me qindra......

Kordelja

Valoris scriptorum

Provokimit po i pergjigjem :rolleyes: ku miza, ku miza, ku miza :rolleyes:

Eshte postimi i trete qe lexoj ne kete teme :rolleyes: jane te pakte e me te pakte e me te pakte anetaret qe lexoj keto kohe ne AF.

....dhe meqe shtrove pyetje te tilla: Po dardha pse e ka bishtin nga pas e jo nga para si cdo lloj i saja :rolleyes:

Zjarrit me zjarr! :tipsy:

Ne fakt aty ne kllapa doja te vija nofken time, po nga qe e kam perdorur pa pushim (simbolikisht :goofy: )ne 3 fjalite e para thashe mos ti bej me reklame vehtes. Mire pra mo rolin tat ja jap Zogu-t :tipsy:

gush gush

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]

....dhe meqe shtrove pyetje te tilla: Po dardha pse e ka bishtin nga pas e jo nga para si cdo lloj i saja :rolleyes: [/qb]
Mos nuk e di sa e ke varferuar temen e vrojtimeve qe nuk i ke bashkangjitur kete........