Keshilla per te rinjte...

Goca

Primus registratum
Re: Keshilla per te rinjte...

Fillimisht postuar nga irene:
[qb]
si mund ta interpretosh kete si delir madheshtie apo si "tallje gjeje" ne zonen "e pershtatshme" ??? [/qb]
Jam e sigurte qe do gjesh nje pergjigje te sakte vete, eshte thjesht ceshtje interpretimi Irene...

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Iku per lesh kjo tema; apo per lesh e kishe nis ti penelushe? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Fol me Irenen se ajo s`e ka morr vesh akoma... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jo me , une thashe se si gra te vjetra , do ishim ul gju me gju tu i msu te rejave si tirret leshi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

:lol:
si e sapoardhur ne Af (bahet fjale per af-ne qe u shkatrru ku me iken per lesh rreth 200 faqe te Bluistave)kam kene me ngritje qe ne ditet e para, mora menjehere magazinen /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe mandej kalova ne Kryetare te KOMUNALES te AMIRES durrsakes qe tesh mungon shume /pf/images/graemlins/frown.gif . Koleg kisha durrseksin... gjithashtu, kujtoj me mall Jerinen nje nder sYmpatikset e para...
Me pas, si rifreskim i sympatise erdhi love boat simpatia.
me leje? kam qef me than postimin e pare nga alinos, alma negra n'at kohe
fliste per peshqit duke ju drejtu LR edhe Munit...
sa kam pas qeshe.
Hmmm, harrova se dola jashte teme; keshilla per te rinjte? te jene gjithmone origjinal :cool: ... s'ka nevoje te sforcohen per popullaritet ne Af. thoni gjithmone ate qe mendoni /pf/images/graemlins/wink.gif
se mos harroj, nji :kiss: per tan regjisoret e Thiatros se vjeter, Thiatro ne Kodrat e Liqenit...
aha, edhe nji garumbulli simpatia ka qen diku /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Keshilla ime...
mund te perdorni surreter tip: /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :book:
menjanoni surreter tip: :devil: :rolleyes: :cool: :wub:

Djep

Forumium maestatis

Kur sa kishte hy Neo ne forum, un e pyssha:

- O Kapterro, ho me ca thot Tosi?

Neo:

:mad: :smash: :smash: :confused: :eek: :tipsy: :tipsy: :mad:

Djep

Forumium maestatis

Kurse kur e pyssha:

- O Kapterro, ho me si e kom Salen?

Neo:

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :wub: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

true confidental

Forumium maestatis

Kjo qenka psikologji me vete :goofy:
ah kjo mungesa e eksperiences te le gjithmone ne balte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Keshilla ime eshte ...............
Zihuni sa me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif esh qef /pf/images/graemlins/wink.gif

sa e forte ajo e Neos :lol:

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djep:
[qb] Kurse kur e pyssha:

- O Kapterro, ho me si e kom Salen?

Neo:

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :wub: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
hahahaha
e maj men dhe une

Dua

Primus registratum

Ja-ja-ja tani edhe trajnime do mbahen per te rinjte, si shkruhet, cfare perdoret, cfare s'perdoret, cfare preferohet, si te beheni te famshem ne af, si te gjuani, si t'ju gjuajne... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah pleqeria! :mad:

Shikoni rini, mos m'degjoni mu se jam plake ma, ju dini se si t'i dilni ne krye ma mire se une, tuj u rrezu mesoni me mire se tuj kqyre tjeret. Rrezohuni, thehuni, perplasuni, vetem kujdes koken! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Du me pa Revolucion para se me me leshu kembet! Nga te rinjte. :devil:

D.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Edhe une rezistence te madhe kam hasur :rolleyes: po je se gjuaja por se me gjuanin ata qe gjuheshin nga "TE VJETRAT" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Rafmet Paste ...

eros111

Primus registratum

o penele gjoja ti e hape temen per te rinjte dhe prape ja ku u mlodhen te gjithe pleqte e sna lene kohe me fol /pf/images/graemlins/laugh.gif

ohuuu s'u boka gjo as knej /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

ju te dh*n* fare...

mka marr malli me ju lexu...

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga un4given:

o penele gjoja ti e hape temen per te rinjte dhe prape ja ku u mlodhen te gjithe pleqte e sna lene kohe me fol /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tema eshte "Keshilla per te rinjte"...dmth te rinjte duhet te marrin keshilla dhe jo te japin..kshuqe une dhe ti kemi te drejte vetem te lexojme dhe jo te shkruajme!Futju punes tani! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ka edhe te rinj qe s`kane nevoje per trainim /pf/images/graemlins/wink.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Problemi i te rinjve eshte se ne pergjithsi hasin ne nje indiferentizem te madh ne fillim ne forum.Po lexoja diku ne nje teme ku ata qe shkruajne kan lidh kerthizat prej kohesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne cdo faqe te temes gjeje citime dhe replika te atyre qe shkruanin.Tek-tuk dukej edhe ndonje postim sporadik i anetarve te rinj me numra te medhenj poshte emrit te tipit 2000 ose 3000 e ca.Dukej qe me nder nuk i pirdhte njeri fare edhe pse ai/ajo i/e shkreta ishte munduar te hynte sadopak ne teme derisa e kishte kuptuar qe kjo teme per mua nuk ben dhe po shkoj anej ka erosi e t'ja fus noi postim nga eksperiencat e mia.Fatmirsisht une kur shkruaja ne fillim u prita shume mire nga ish-simpatia e athershme kjo edhe nga shoqerite qe kisha krijuar ne chat.Pas 'permbytjes' se madhe krijova nje aleance me Elianin e filluam te tallim sumatricen me rezistencen e athershme duke vene firma me anti-reflektora, kondesatora e gjera te ketij lloji ne fushen e fizikes. /pf/images/graemlins/laugh.gif Nje keshille e vogel per te rinjte se nuk ka receta te gatshme meqe tema eshte per ata : Mundohuni qe te futeni me stil neper tema.Ne fillim 'koken' e pastaj kusurin /pf/images/graemlins/wink.gif Gjithashtu edhe nje sekret te vogel : Zini shoqeri me nje person te vetem e mos u shperndani shume si voji neper lakra.

Dhame emisionin AF, trupi, Flamur Topi, leku dhe tepeleku

Goca

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Si ju ka rrit forumi , si ju ka rrit... /pf/images/graemlins/laugh.gif