kerkoj sqarime nga founderate #shqiperise

Al-Punk

Still here
Re: kerkoj sqarime nga founderate #shqiperise

Xhim-Kopsa,
po te jap nje pergjigje jo si founder po si person qe ka nja 5 vjet ne chat. Nese nuk te jepet AOP nuk eshte padrejtesi, ka shume qe jane te bindur qe duhet te jene AOP dhe ndoshta dhe shume te tjere e meritojne. Po nuk ka nevoje per aq shume AOP. Biles nese do e kesh vene re jane AOp ata qe krijojne problemet kryesore ne dhoma (megjithe rrespektin per AOP tek dhoma #shqiperia).

Rrjeshtove ca emra qe jane shtuar AOP, nese ke ankesa kunder tyre per abuzime apo dicka tjeter postoji dhe do i vleresojme.

Ne te kundert, politikat e dhomes diktojne dhe AOP qe duhen shtuar (nese ke ndonje keshille shkruaje dhe ate dhe te siguroj qe do e vleresoj), po mos u trego shpirtvogel e te shash ata qe jane shtuar AOP. Neser pasneser do hidhen dhe kunder teje kur te shtohesh po te jete kjo fryme gjithmone.

Thug Life /pf/images/graemlins/smile.gif me beri pershtypje qe ne fund te postimit shkruaje: "Faleminderit qe me degjuat" /pf/images/graemlins/smile.gif Nuk je ne shesh o burre

THUG-LIFE

Primus registratum

FALEMINDERIT mandi qe arrite te na e varesh njehere. e di qe ke qene i zene me pune partie por duhet te pergjigjesh anetareve te ketij forumi dhe te gjithe atyre kerkesave per aop sepse je ti ai qe vendos apo jo?une nuk pres te marr dicka prej teje dhe se kam kerkuar kurre te jem aop por nuk pres qe te tjere ne vendin tend te pergjigjen duke vene ne pah varferine e mendimeve te ketij forumi dhe mungesen e inteligjences dhe taktit nga ana e tyre dhe jotja se edhe ti je bashkefajtor me ta ne qofte se i ke dhene nje pushtetqe per mua se meritojne dhe perkundrazi abuzojne me te duke na dhene pergjigje feminore me topa dhe me co etj etj. une nuk jam ne shesh sic the me lart por duke ditur qe censura ketu vepron me shume se ne kohen e xhaxhit u thashe qe flm qe me degjuat se ndoshta shume rreshta edhe mund te fshihen nga komunisti dhe servili i devotshem falko kjo me beri ta them ate fraze por e kuptoj qe shtatlartesia mendjes tende se kalon mesataren dhe per kete shoku mandi ste vej faj bilez te them me thuaj me cilet rri te them se kush je nje nga ata ose shoku i tyre pak a shume nje cope fshatar faleminderit per sqarimin dhe te majt shendeti se mendja te paska lene me kohe ose servilizmat ta kane mbyllur ate pjese te trurit qe punon per te llogjikuar pune te mbare .

xhim_kopsa

Primus registratum

mandi!
ne rradhe te pare te falenderoj qe me denjove per pergjigje dhe sidomos qe me dhe nje pergjigje si nje person i barazvlershem me mua:)).. e vleresoj shume:)).
une po te shpjegoj ca me mire se si qendron puna..
une s'dua te jem patjeter aop te #shqiperia.. ishte vertet nje deshire qe kisha por isha pergatitur edhe per nje refuzimi tuajin sepse njemije jane arsyet qe une mund mos ta meritoj statusin..dhe une kete e di shume mire..fakti eshte qe kishte kaluar kohe qekur kisha bere kerkesen,dhe doja te kisha vetem nje pergjigje,qe do behem ose jo..sepse kendej po pergatitem te nderroj shtepi dhe doja te dija, ne menyre qe shtepine qe do gjej te kem dhe opsionin internet apo jo..
pyeta rrishtazi te dhoma ndihme nese dinin se sa ishin afatet per nje pergjigje dhe gjithmone superaop-te me thonin qe ta prisja ketu..por si duket ju lodhej dora qe te hapnin paralelisht nje tjeter faqe interneti te futeshin te url. i albforumit dhe te me jepnin nje pergjgje..vendosa te beja ankesen dhe e bera..pastaj se c'ndodhi me vone [duke perfshire dhe pergjigjet arrogante te insane ] i ke te gjitha te shkruaara aty..
dmth.. nuk eshte se e doja patjeter statusin.. doja thjesht te dija nese do behem ose jo..mundet shume mire qe qe ne fillim te me thonit jo dhe une menjehere e quaja te perfunduar si bisede,sepse une s'di se me cfare njerezish keni te beni ju zakonisht por di qe si njerez civil qe jemi duhet te pakten te bejme nje perpjekje te vogel per tu rrealizuar si te tille dhe jo te fshihemi me pergjigje evazive pas arrogances e prepotences..
---------per aop-et neper dhoma,qofte dhe te #shqiperia sinqerisht nuk di cte them sepse nese jane zgjedhur sipas parametrave qe me kishte parashtruar insane atehere s'ka se si te mos kete kaos e rremuje...gjithsesi doja te thoja qe kundrejt atyre emrave qe kisha cituar s'kisha asnje gje personale,perkundrazi gjithmone i clickoj dhe i pershendes sepse si kam thene dhe me pare ne chat vij per tu defryer..sa per aftesite e tyre di te them qe te pakten mua personalisht sa here qe me eshte dashur nje ndihme prej tyre..kam trokitur te te tjere:eminem,sushi.vaso etj etj..nese me kupton se c'dua te them..
po e mbyll se u davarita shume dhe s'di ne do kesh force te lexosh deri ne fund:))..te falenderoj dhe njehere per pergjigjen e qete dhe te matur..

THUG-LIFE

Primus registratum

ah me fal mandi se harrova me duket sikur the qe nuk je ne shesh o burreapo jo?
burrat ne shesh dalin kurse ''burat'' fshihen pas nickeve ose pas atij pushteti qe kane ok buri.
te rujt zoti ishalla se na duhesh per zgjedhje

I

insane

Guest

meqe po flitet per burat me 1 r: une i kam hequr akseset e nickut tim nga dhoma #shqiperia, po ju keni nevoj per fjale dhe si te tille jeni bere qorra ne realitetin tuaj qe mund te permblidhet me fjalen : "AOP-or-Death"

nuk do replikoj me shume, sepse fjalet e thena jane ndaj personit tim dhe jo ndaj ceshtjes ne fjale.. dhe nuk me intereson dhe aq (per me teper qe as nuk i lexoj me vemendje)

THUG-LIFE

Primus registratum

INSANE e shikoj me te vertete qe te paska ngelur qefi shume dhe paske bere gjithe ate mundim ne jeten tende por kjo eshte e verteta po deshe lexoji po deshe mos i lexo gjerat sna intereson shume se e dime shume mire pjelle e kujt sistemi je ajt te ruajt zoti atje ku je ne amerike.dhe kujdes veprat e xhaxhit

xhim_kopsa

Primus registratum

insane se si mundohesh te dalesh tani nga balta pak rendesi ka....rendesi te madhe ka qe masa[njerezit] lexuan ato qe ti kishe shkruar djalke...dhe qe une kuptova se duhet te te rri sa me larg ,sepse njerez si ty me mire ti humbesh se sa ti gjesh...kete e them ne cfaredolloj konteksti..naten dhe gjume te embel insane..

I

insane

Guest

hehe, tani po kalohet ne chit-chat mbi mua?
hap 1 teme tjeter me thuaj ku dhe diskutojme aty per mua,
Ju mirepres!

PS. te dal nga balta? Tek ajo tema qe do hapesh do i riperseris, dhe do jap akoma me shume argumenta, edhe ide "komuniste" sic thoni ju.
I mirepres debatet, ne cdo kohe, ne cdo situate, dhe pothuajse ne gati cdo fushe.

P.S.S Adam smith e njoh, po se kam lexuar, cuditem qe shembulli qe mora une te jete ne ate liber, nuk e quaj veten ekonomist...

xhim_kopsa

Primus registratum

me gjithe qejf... e perballon dot???? hihih
se me dukesh ca si skizofren ti mua!!! po si ore djale dje ishe shuem i bindur ne vete!!! me beje dhe pyetje te tipit:a dove mbajme korrispondencen???? sot je duke e kaluar si njeri i vene kot si pa dashje ne bankon e te akuzuarve!!! djalke kthehu dhe njehere dhe lexo perlat qe ke nxjerre dje nga goja dhe pastaj hajde dhe bej pseudoironikun..se me beso qe ste shkon..sepse sdi ta besh se je thjesht i paafte ne kete gje:))) ..dhe kur te thashe naten e mire te thahse qe mos me shkruaje dhe mos te te shkruaja me..sepse je humbje kohe ..dhe une kohen e kam shume te shtrenjte..bye bug.

I

insane

Guest

1) Nese une te kerkoj te hapesh 1 teme per mua nuk ka nevoj te thuash :"a e perballon dot" , Po te kerkoj une ta besh!

2) Cuditem per punen e "bankes se akuzuarve", sepse a) ti ske mundesi per te me cuar aty, dhe b) Une skam nderruar mendim dhe 'sjellje' mbi ato qe kam thene, perkundrazi thash qe tek tema e re do ti ri-them, te njejtat gjera.

3) Ofezat nese ndodhin me shume se nje here do te rikthehen.
(qe do te thote heren e pare po e lejoj te kaloj pa pergjigje...)

4) mos shkruaj me ketu por hap temen per mua.. qe te mos na editojne ketu. Si thua?

THUG-LIFE

Primus registratum

INSANE qeke me te vertete shume i vogel ose shume i verber ne mendime ose kjo pjese e trurit qelidhet me te menduarit te ka avulluar duke bere llac ne mes te nju jorkut sa per temen per ty me vjen keq po asnjeri ska ndermend te merret me nje fatos ose sic e kam thene me lart nje pionier te devotshem te enverit se me te vertete sic thote xhimi eshte humbje kohe te mbushesh mendjen ty se ato qe ke thene jane te gabuara por sic i thone more tope[po them punen e topit]duhen 2 tru dhe nja 12 goje te mbushin mendjen ty qe e paske tamam asfalt .akoma se ke kuptuar sa i vogel je dhe i jep vetes kete rendesi te madhe me vjen keq qe modestine ja ben vetes dhe te duket vetja shume i kapshem [per mua ske mbaruar 8 vjecaren ]po je bebush ik taniu gjej shoket se si e the me siper per ne aop jane vdekje dhe ashtu jane se nuk e kryejne sic duhet detyren qe i eshte ngarkuar dhe gjithmone do jenene qender te verejtjeve tona tani te urioj te majte shneti dhe hec onash se te shtyp na i makine pa targe

A

Adami

Guest

Ne nje peme plot me molle hypen dy hajdute.Hengren sa hengren dardha , sa patate ngelen?

/pf/images/graemlins/tongue.gif

Ps: e pranoj editimin e postimit tim.

^^MIA^^

Forumium maestatis

nuk e kuptoj pse ketu nuk i kthen njeri pergjigje pyetjes se bere ne fillim.te pergjigjet ai qe merret me sqarime dhe te lihen komentet e tjera te padobishme. :wave:

pippo

Primus registratum

A koma ju ai chati ka marre fund...................... ka nja 2- 3 vjet qe ka prekur piken me te ulet qe mund te arrinte .............

A

Adami

Guest

Thug: tu drejtu ty njeri me ate qe postova?
apo cdo postim e merr sikur kishte me ty.Maniak?
Ah keke ne Bologna.I pelqej shume ata qe hypin ne maja dhe qe vriten apo nuk vriten pak ranci ka.
Sa per vritet apo jo te tregoj shume gjana ty meqe mu drejtove mua.
Ehuha sa ka pa adami user qe kane ngel duke thene te hengsha mutin se chat ka qene.Je nje nga ata?
Nese po me jep nje adrese shqiperie ose ne bologna ku jeton ti se kam ca njerez qe kane shume kohe qe po e ndjekun burgun me kamb te kalit,meqe vete nuk ta baj dot ate nder per momentin.Nese nuk je nje nga ata pak respekt po te kerkohet e asgja ma shume,meqe nuk tu drejtu ty kush me ate qe postova une.

Ndersa ti nqs ke shoke, ose edhe ti vete, qe hypin ne maja e duan te vriten po te jap adresat e mia ne shkoder

ne shkoder
Rruga: QPU
ketu tek kjo lagje pyt ke te duash per mu se do te nderojne si me te mirin.

enton

Primus registratum

... O djem rrembeni armet
ja vdekej ja liri

Se marr vesh ku jane moderatoret ta mbyllin kete teme.

xhim_kopsa

Primus registratum

fillimisht per adamin..
via san felice nr27(a),cap. 40100,bologna italy..kjo eshte e imja ok?? thuaju te vijne ata cunat..besoj prej mishi e kocke do jene dhe ata..s'do beje keq te ishe dhe ti vete:))..

gucci shume faleminderit qe me vure ne dukje te vetmen gje mbi te cilen une doja nje shtjellim..ke shume te drejte,asnjeri nuk i eshte pergjigjur pyetjes fillestare dhe me vjen te qesh me taktikat e ndjekura per te evituar nje pergjigje te mundshme..

per insane:
fillimisht do doja te te kerkoja ndjese sepse jam vonuar disi ne pergjigje por kam patur pune personale dhe kam qene shume i zene.
temen mbi ty????!!!! do e shfrytezoja me mire kohen duike u munduar te mesoja nje milingone te fliste!!! te kisha dhene vetem nje pergjigje per pyetjen tende..
ne rradhe te dyte: une te paskam ofenduar vetem njehere dhe ti me toleron???!!!! une nuk e di se si i lexon rrjeshtat ti more djale por hapi syte mire sepse te kam ofenduar me shume se 5-6 here dhe nese ti s'arrin ti kuptosh atehere ma thuaj sepse dhe une terhiqem dhe them qe eshte 'mea culpa'..
po te them dhe njehere duke rrezikuar te behem perserites ne reminishence te lexuesve:te lutem evitoi vetes tallje te kota dhe shkeputu nga kjo teme..ke gjithe mirkuptimin tim..
nese do deshiroja te beja dicka kundra teje do ta kishe kuptuar ,por po te them dhe njehere qe nderhyrja jote qe e plogesht dhe e kote ,sepse nuk doja pergjigje nga ti.. e nise vete i pari dhe mbase kujtoje se kishe te beje me ndonje leshko si ata me te cilet te vene te merresh dita dites..por te ra huq..gjithsesi e kuptoj qe ke bere vetem 'detyren'tende..dhe prandaj te perseris dhe njehere qe nese do te terhiqesh do te plotkuptoj, pa asnje meri e mbetje hatri,fundja edhe pse s'je i kastes time kuturale dhe do ishte e kote te luaja rrolin e superiorit me njerezit skolastik e denjesisht inferiore..
temen,nese do,mund ta hapesh dhe do jem une shkruesi i pare ..por mos harro ate qe tematizonte vet kamy-ja[sepse dua une te jete e tille]:GJYQI DHE VETEGJYQSIA.. kete dua te shoh te temA mbi ty nese ndonjehere do kete nje te tille:))..them e dua te tille se do me pelqente te degjoja njehere nga goja jote ate qe ti mendon per veten:))..nese me kupton se c'dua te them..
nejse po te le stafeten ne dore me shprese qe ti mos ta marresh dhe ti lesh hapesire te vetmes gje qe desha qe nga hapja e kesaj teme..nje pergjigje te plote..te falenderoj gjithsesi sepse gjithe keto dite me ke dhene nje spunto humori me shume dhe me ke bEre te kaloj ca merzitjen monotone te dites..te me falesh per fjalite e fundit se me duket vetja si xhepetoja me pinokun:)).

Emanuela

Forumium praecox

Meqe nuk ka me se cte sqarohet, dhe meqe u sqaruat "paqesisht" me njeri-tjetrin, tema mbyllet. FLM