kerkoj nje op tek #shqiperia dhe #ndihma

diesel

Primus registratum
kerkoj nje op tek #shqiperia dhe #ndihma

Po bej rreth 4 vite ne serverin e albnetworkut jam nje klient i shpeshte. Nuk kam ofenduar ose te bej gjera te tjera. Kam acc tek kanali shkodra tash 3 vjet. me njofin shum veta edhe admin me njofin edhe apo te tjere. Tani un jam duke bere nje kerkese dhe tek ju qe nqs ka mundesi te me jepni nje aop tek #shqiperia dhe #ndihma. Po thuj se shum komanda di dhe qe te ndihmoj te tjeret. Un jam ne chat me nick Bledi dhe DieSel. Kjo ishte kerkesa ime shpresoj se do te degjoj nga ju faleminderit

djal

Primus registratum
Re: kerkoj nje op tek #shqiperia dhe #ndihma

Hello...
Bledi, une skam cfar them se jam Aop per vete
Por nga qe mra rruga ketej po them nje fjal te mire per ty /pf/images/graemlins/smile.gif
Ishalla ke shans per Aop
Ashtu sic ke dhe me Gocat /pf/images/graemlins/laugh.gif

colorado

Forumium praecox

Kerkesa jote do merret parasysh Bledi , duke qene se ke qene user i rregullt dhe permbush kushtet.
Te shpresojme se do miratohet.

acid

Forumium praecox

pershendetje bledi uroj te jesh mire pike se pari
se dyti uroj , dhe besoj se do marresh acc duke pare sjelljen tende me user ne shume kanale dhe eksperiencen tende ne kanale te tjera besoj se do miratohet kerkesa jote . dhe ne njefare menyre une jap nje vote te plote morale per acc .

KORCARIA

Primus registratum

bledi hi nuk te njaftuar per nje gje ne radhe te pare suksese ishalla t amaresh por nuk kam pare gje te kesh bere pagesen sa per ty trust leri llafet e mira se dhe ti ne radhen e qumshit je.bledi kalo nga zyra e colorados te besh pagesen dhe e mer brenda nje jave varet nga pagesa /pf/images/graemlins/tongue.gif

enton

Primus registratum

Ti korcaria sa pagove per @... apo bere ndonje qethje falas lol

bentuzi

Primus registratum

hahahahhaha ca paska noll knej une kam rrespekt per te gjithe aop e sop vetem per nje gje qe si dhan korcares aop
/pf/images/graemlins/smile.gif ))))
a la se ka marr gjithe bota aop sme intereson mua sidomos kure jane shkodran se nuk me bajne bane mua masi me kane patriot popo e di ma shume kam marr nga shkodranet kushe ta ban te zezen sot i imi!!