Kerkoj nje liber

GrifshAAA

Primus registratum
Kerkoj nje liber

Pershendetje njehere.

Mua me duhet pakez ndihma juaj per te gjetur librin "The Name of the Rose" ("Emri i trendafilit") nga Umberto Eco. Por me duhet eBook (pra versioni elektronik/dixhital i librit..dmth qe eshte pdf. ose word). Ah po duhet versioni anglisht. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Pamase shume flm paraprakisht, sepse une personalisht pas shume shume kerkimesh ne net...nuk arrita te gjej gje

Sinqerisht, une dhe shume shume shume flm sinqerisht. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

eniad

Forumium maestatis
Re: Kerkoj nje liber

<font color="brown"> Shfleto serish forumin e letersise dhe do te gjesh nje teme te titulluar "Projekti Gutenberg" (nese nuk gabohem). Shiko njehere, ndoshta ndodhet aty. /pf/images/graemlins/wave.gif </font>

GrifshAAA

Primus registratum

Shume flm per keshillen, por as aty nuk ndodhej /pf/images/graemlins/frown.gif

GrifshAAA

Primus registratum

hihihihhi paperina...une doja ebook...jo liber /pf/images/graemlins/wink.gif Gjithsesi rrofsh per mundimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Laracroft, e gjeta une librin /pf/images/graemlins/laugh.gif ehhhh ca bejne "hajdutet" e programeve /pf/images/graemlins/laugh.gif hihihihihihhi
flm shume te gjitheve gjithesi /pf/images/graemlins/wink.gif

GrifshAAA

Primus registratum

Peshkadreqi e para: ajo nuk shkarkon e as ngarkon gje si link /pf/images/graemlins/wink.gif
E dyta: une e gjeta librin ..hihihhihih /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjithsesi...shume shume shume shume thnx vecanerisht ty peshkaqeni per mundimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara Croft, ska link se e shkarkova nga nje program sic eshte the morfeus /pf/images/graemlins/wink.gif Dhe nuk di si ta ve ne ndonje postim timin ketu :S /pf/images/graemlins/frown.gif(((( sorry /pf/images/graemlins/frown.gif

peshkaqeni

Primus registratum

grifsha e para: cudi!! qe s'te punon linku.
e dyta: urime /pf/images/graemlins/smile.gif

nqs deshiron noi liber tjeter fol ok? se e zgjidh un ate muabet /pf/images/graemlins/laugh.gif

GrifshAAA

Primus registratum

Peshkaqeni cudi, POR realitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Liber tjeter nuk me duhet ende, por po nuk e gjeta te ze une deren pa prb. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

peshkaqeni

Primus registratum

ore ai linku punon por cti besh qe realiteti yt qenka i hidhur /pf/images/graemlins/tonguee.gif

GrifshAAA

Primus registratum

Linku punon, por jo per download i librit qe desha une. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Anyway thnx /pf/images/graemlins/wink.gif

jersey_gurl

Primus registratum

kam gjithe keto kohe qe kerkoj autorin e librit "Aventurat e Cipolinos". nese e dini ju lutem ma thoni. THNX

^Res-Cogitans^

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pershendetje njehere.

Mua me duhet pakez ndihma juaj per te gjetur librin "The Name of the Rose" ("Emri i trendafilit") nga Umberto Eco. Por me duhet eBook (pra versioni elektronik/dixhital i librit..dmth qe eshte pdf. ose word). Ah po duhet versioni anglisht. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

/pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]

O shko ne bibliotek ..
Ose bleje te perdorur,
sepse libri esht SHUM i gjat dhe nuk te leverdis ndryshe.. /pf/images/graemlins/shrug.gif
Apo tashme e ke gjet?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

hey, a ka mundesi ndonjeri me me ndihmu me ble nje liber ne greqisht? Sdi nga te ia filloj dhe per me teper se kuptoj hic greqishten por me duhet te gjej versionin grek te ¨Tre Shoket¨ nga Remarque.

Ndonjeri me ndonje ide?

Faleminderit per cdo ndihme...

Odea

AL PACINO

Forumium praecox

Dua te rilexoj nje liber,qe e kam lexuar shum vite me pare,
NJE TRAGJEDI AMERIKANE.
FLMD,kush me ndihmon.