kerkoj halfop ne dhomat #ndihme dhe #shqiperia

vilsonii

Primus registratum
kerkoj halfop ne dhomat #ndihme dhe #shqiperia

pershendetje te gjithve stafit te albforumit ca keni bo ju si ja keni kalu. kerkoj halfop ne dhomat #ndihme dhe #shqiperia jam nje user shum i rregullt tek ju shpenzoj ne dit mbi 4 ore chat por nickut tim angel_face i kom bo drop dhe tani rri me nick ^AnGeL_StAr^ dhe shpresoj qe sop-at ta marin parasysh kerkesen time qe un ta mor i halfop ju faleminderit stafit kalofshi sa me mire dhe ceshte me e rendesishmja lek e shnet te gjithve bya all /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

never

Forumium maestatis
Re: kerkoj halfop ne dhomat #ndihme dhe #shqiperia

lol ene ti re plako hallall mbohet qefi qe ke bo kerkes ishalla pin na nje got sopat ne ta japin :)klm

vilsonii

Primus registratum

never flm lal per iden tende kalofsh sa me mire tani tshofim sop-at /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

LEZHACITY

Primus registratum

Pershendetje ^AnGeL_StAr^
me behet qefi shum qe paske marr mundimin me ba nje kerkese per halfop po e mira do ishte aop ose voice per arsye qe halfop nuk merr askerkush sepse nuk lejohet, per me shum e dine sopat ,me falni qe po shkruaj megjithse jam nje aop i ri dhe nuk lejohet me shkujt tek kerkesa e tjetrit , sepse behet chin-chat , shpresoj ta marresh lale sa me shpejt , po e lej me kac , shnet e jet dhe euro sa me shum.

vilsonii

Primus registratum

lezhacity e di plako qe ke te drejte per halfop dmth per hop nuk lejohen te shtohen esht jashte rregullores por une mendova se eshte njesoj dhe pak a shum hop nuk ka shum ndryshim nga aop mendoj se esht e njejta gje un tani pres nje pergjigje per aop ke #shqiperia dhe ke #ndihme besoj se tgjith me njifni ne serverin tuaj tashme rri me nick ^AnGeL_StAr^ jo me me angel_face nejse koha qe shpenzoj ne chat them se eshte e mjaftushme mbi 4 ore ne dit tani pres nje pergjigje nga sop-at te shofim cdo na kthejn shpresoj nje pergjigje pozitive uroj tja kaloni sa me mire stafi albnetworkut jeni njisha dhe mereni pak parasysh kerkesen time dhe cesht me e rendesishmja lek e shnet pasi kjo ka te bej me shum ne jete chati esht thjesht nje shtyrje kohe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif kalofshi sa me mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

accident

Forumium praecox

Pershendetje Stafi.Une Jam accident nje user i rregullt i serverit irc.albnetwork.net ku qendrroj me teper se 8 ore ne dite ne chat me nick "accident".Komandat Cs Ms Ns Bs I di Shume Mire Ndaj Po Kerkoj Access.Uroj Te Merret Parasyshe Kjo Kerkese Me Rrespekt accident.