KERKESE

ac.milan

Primus registratum
KERKESE

jam nje djale nga elbasani por tani ndodhem ne torino per studime dhe nga malli qe kam shkak largesia hyj shume ne chat.ne dhomen shqiperia hyj shpesh gati cdo dite dhe rri me shume se 2 ore.kam perdorur shume nicke deri sa tani hyj vetem me nick il_architetto__.kam nje kerkese per aop ne dhomat #shqiperia dhe #ndihme.
duke shpresuar qe kerkesa ime do merret parasysh po pres pergjigjen tuaj.
me respekt per stafin klodi /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest
Re: KERKESE

Klodi ne server duhet te kesh me shume se 4 muaj edhe te dish komandat pa diskutim dhe jo vetem te rrish 2 ore...ka plot qe kane internet me kabull dhe rrine tere diten qe skane access /pf/images/graemlins/frown.gif

GaP

Primus registratum

une mendoj qe te dish komandat dhe te kesh kohe ne dispozicion mund te te kem koleg se shpejti klodi /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
hajde se do flasim lal
ciao

ac.milan

Primus registratum

me vjen mire qe ju lexuat kerkesen time gjenerali.por kisha dicka per tiu thene sepse me duket se ju ka shpetuar pa e lexuar lal.kam shume qe rri ne server por kam qene gjithmone me nicke te ndryshem sepse skam dashte me u njoft me nje nick per dite kot pa arsye e kam be.por tani qe mendoj se mund te jem aop i kesaj dhome mendoj se duhet te krijoj identin tim si person.sa per komandat s'di c'tiu them ate do ta shikoni ju gjate testit qe do me beni.por po ju them qe kam eksperienca te tjera ne dhoma te serverave te tjere te webmasteri si dhe te azzurra.net.ju faleminderit klodi.po pres pergjigjen tuaj.

Audi

Primus registratum

Me fal qe deri tani akoma nuk te ka kthyer ndonjeri pergjigje, gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom

Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!

Me Respekt Adi

kerkesat !!

ac.milan

Primus registratum

dmth adi me sa kuptova une ti po thua qe po nuk pate miq nuk mund te marresh acc???
sepse nuk eshte e thene qe te njohesh sop apo founder te marresh acc.
nqs une ne dhome jam njeri i respektuar nuk sjell probleme etj etj dhe pastaj nqs une di komandat dhe kaloj testin sipas rregullores do te thote qe nuk duhen miqesira per acc.
jam dakort qe aop eshte dicka qe duhet ta meriotsh edhe me sjelljet e mira apo me ndihmese ndaj dhomes ne te mire te saj.
duhet te seleksionohen por a ka kritere seleksionimi doja te ma beje pak me te qarte sepse ashtu si e keni thene ju del qe po pate miq do jesh kandidat /pf/images/graemlins/frown.gif

mgjth flm per pergjigjen tuaj.

me respekt klodi

GaP

Primus registratum

klodi zemer u be kohe qe s'te kam pare ne chat. nga ke humbur ti lali????? duku ndonjehere qe te flasim icik /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

PS: ti as qe dukesh ne chat na kerkon edhe acc tani dhe mos ja fut per miqte e te njohurit sepse sa me shume qe te rrish ne chat aq me shume fillon e njeh. s'do te ti prezantoj une te gjithe ty vellacko.

ac.milan

Primus registratum

kela kam hyre lal por ti ske qene online sepse tani hyj vetem nga ora 10 deri ne 12 sepse kane vene nje rregull qe pa prenotu smund te ulem ne pc.dhe kur vij une nga shkolla jane pc e zene kshu qe prenotoj per ne darke.

do te te marr ne tel mas ja 2 ditesh se tani skam kredit ne tel.
pacim zemra :rolleyes:

GaP

Primus registratum

lexo PM se e beme chit-chat /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

GONI

Primus registratum

milanisto don acc ti ?? un te uroj ta marresh por ta dish ti se sa jemi ne radhe per ate acc qe akoma as ne vop nuk na kan futur .......
N.B. ju kujtoj se para se te marresh AOP perpara duhet te fusin ne VOP te pakten keshtu thon rregullat .......te tjerat ti thot GaP (kujdes se GaP esht goce)
per mua urime cuno
by GONNY /pf/images/graemlins/smile.gif

valbona braho

Primus registratum

ore djema,a vajza,car jeni me vjen keq qe ne chat beni kaq muhabete boshe,fusni ore pak alegri ne bisde fusni,qe te na terheqi pak muhabeti.

Nga nje antare e re ne chat,

GaP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GONNY:
[qb] .......te tjerat ti thot GaP (kujdes se GaP esht goce) [/qb]
hahahahahahahahah ore GONNY sa i forte qe je, per koken tende e kam me verte. je 1 me *. desha te te thoja qe ai milanisti eshte im vella dhe si rrjedhim e di fare mire ai qe une jam goce /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ciao ciao

ac.milan

Primus registratum

Fillimisht postuar nga e bukura:
[qb] ore djema,a vajza,car jeni me vjen keq qe ne chat beni kaq muhabete boshe,fusni ore pak alegri ne bisde fusni,qe te na terheqi pak muhabeti.

Nga nje antare e re ne chat, [/qb]
pshm lal ti ca propozon

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga e bukura:
[qb] ore djema,a vajza,car jeni me vjen keq qe ne chat beni kaq muhabete boshe,fusni ore pak alegri ne bisde fusni,qe te na terheqi pak muhabeti.

Nga nje antare e re ne chat, [/qb]
epo sa here ja mar kenges une ska asnje qe te me mbaje iso-n..epo he...

Djalli_Vogel

Primus registratum

hahahaha o HOTGIRL po ngaqe je hot ti prandaj nuk ta man njeri iso-n ty hihihiihh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Audi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga milanisti:
[qb] dmth adi me sa kuptova une ti po thua qe po nuk pate miq nuk mund te marresh acc???
[/qb]
Nqs nuk e meriton ti plako te maresh access nuk e di se kush e meriton, te njof pak si shum per kete gje dhe per mua e kishe mar qe dije, por meqe tani eshte bere me votime dhe jo me me shoqeri te kam then ate me lart

Me Respekt Adi