kerkese personale per AOP.

FALKO

Forumium maestatis
Re: kerkese personale per AOP.

Ke ca kohe pa ardhur ne chat ti /pf/images/graemlins/smile.gif te pakten une me nickun Tutori nuk te kam pare edhe pse te kam keshilluar gjithmone qe te mbash ate nick nese kerkon acwess /pf/images/graemlins/smile.gif Nuk mund te hedh fall per te ditur nese je apo jo ne chat. Hajde aty, rri ne main siç ke ndenjur me pare *me nickun tend* edhe te premtoj qe kerkesa jote do te merret ne konsiderate /pf/images/graemlins/smile.gif
P.S : Jo me java ore /pf/images/graemlins/wink.gif

no_way_TuTo

Primus registratum
kerkese personale per AOP.

Miredita.....

bej kerkese per AOP tek tek #shqiperia per arsyen se e meritoj,eshte e kote tani te rri e te them qe i di te gjitha komandat qe me duhen .Me sa di une , oreve te nates ka pak operatore ne chat.Keshtu mund te me beni operator te nates.Nick te perhershem kam pasur TuToRi tani eshte modifikuar ne DiViNo,shpresoj qe kerkesa ime te mos kaloje e pa perfillur,edhe nqs se nuk behet gje ju lutem te me pergjigjeni,si ne rastin pozitiv dhe negativ.

Ps:Da ja dija per nder nqs se userat e thjeshte nuk do nderhynin tek kjo TEME .

Guest

Une mendoj se The_One e meriton aopin ... per vete faktin se une nuk e njof fare.Por kjo ska rendesi pasi mendihmon mua te mos i di anet negative ketij njeriu...Jepiani Aop dhe mos beni dallavere ..Cdo kush ka te drejta te barabarta.Aty ne kanal ka plot qe jane aop q ekane 3 jave qe kane ardhur kurse ne te vjetrit i gezohemi nej vop qe na jep FALKO dhe freewill_eagles se te tjeret ste japin as voice

Elian

Primus registratum

FALKO, une jam oper dhe shpesh here perdor JAVA. Cte keqe ka te perdoresh java?
Sa per dijenine tate, keto java qe jane tani, nuk kane asnje komande te shpejte, dhe te gjithe komandat do i japish typing. Pra me pak llafe, po qe i zoti te mbash nje kanal me java, kjo do te thote qe je i pergatitur. Dhe me shume se ato qe provojne sciprtet me rradhe.

TEO

Primus registratum

Elo djali po mos u merzit mor aman..... ja Mirc psh eshte me i mire se java. Pa scripte fare thjesht ca alias te domosdosshme psh.
/alias F12 /kill $nick S'kam kohe te merrem me ty tani.

dhe shtyp F12 dhe boom fluturon fluturon........

Persa i perket The_One nuk kuptoj ate gjene "meritoj" s'eshte pune merite kjo eshte pune vullnetare per te ndihmuar komunitetin. do flas me vone per kete.

TEO

Primus registratum

Elo djali po mos u merzit mor aman..... ja Mirc psh eshte me i mire se java. Pa scripte fare thjesht ca alias te domosdosshme psh.
/alias F12 /kill $nick S'kam kohe te merrem me ty tani.

dhe shtyp F12 dhe boom fluturon fluturon........

Persa i perket The_One nuk kuptoj ate gjene "meritoj" s'eshte pune merite kjo eshte pune vullnetare per te ndihmuar komunitetin. do flas me vone per kete.

Elian

Primus registratum

Teo, pikerisht ate qe thashe une po pohon dhe ti. Te punosh me java duhet me pergatitje se me mIRC /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

MoDeRaToRi TEO ste mora vesh kur the eshte pune Vullnetare....JE SHPREHUR GABIM. Po te jete Vullnetare puna e AOP une po dal vullnetar...Kujdes kur flet se ja fut kot me kot noj here /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

GJENERALI po ta jap une pergjigjen ....Vullnetaret thirren si ne cdo vend te botes kur ka nevoje komuniteti per momentin skemi nevoje per vullnetare.
KELTI!

Guest

Ok KELTI e di qe jeni te zotet edhe skeni nevoje se ka bote plot #Shqiperia... edhe per flood edhe per fjale banale ... hiqe botin HENA dhe [TUX] edhe pastaj e shofim bashke ne ka apo ska nevoje per vullnetare

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] Une mendoj se The_One e meriton aopin ... per vete faktin se une nuk e njof fare.Por kjo ska rendesi pasi mendihmon mua te mos i di anet negative ketij njeriu...Jepiani Aop dhe mos beni dallavere ..Cdo kush ka te drejta te barabarta.Aty ne kanal ka plot qe jane aop q ekane 3 jave qe kane ardhur kurse ne te vjetrit i gezohemi nej vop qe na jep FALKO dhe freewill_eagles se te tjeret ste japin as voice [/qb]
O Gjenerali saper informacionin tend plako , une skam 3 jave qe hyj ne Chat , ndoshta kur ti ke pare tastieren e kompiurit per here te pare une kam pas chatuar tek dhoma shqiperia ! Nejse per ty kam konsiderate (TuToRi)

Audi

Primus registratum

Me fal qe deri tani akoma nuk te ka kthyer ndonjeri pergjigje, gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom

Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!

Me Respekt Adi

kerkesat !!