Kerkese per vop

Status
Not open for further replies.

Forumi-Shqiperia

Forumium praecox
Pershendetje .Emrin e kam Denis jam nga Kosova jetoj ne ferizaj jam 3o vjec.Po bej kerkese per vop.Une access per vop dua ne dhomen #Shqiperia #Ndihme #sop #stafi dua te jem pjesetar i stafit.Une komandat Cs/Ns/Bs/Ns i dij dhe jam i gatshem per accessin.Nesa ma jepni accessin per vop une do te jem krenar dhe une si nje user jam aktiv shpresoj qe ta merrni parasysh temen.Ju Flm.

Aki

Paint It Black
Nese Step thote qe cuni duhet ti hedhe sy asaj temes, dmth cuni duhet ti hedhe nje sy asaj temes :p

Step

Enjoy Life :)
Forumi-Shqiperia

9. Eshte e ndaluar per nje Aop te jape apo heqe acess Vop , Hop . Acess vop do te marrin ata qe aspirojne per Aop , ndersa Hop nuk ekziston si liste keshtu qe nje dhenie e tille acessi do te pasohet me heqjen e acess AOP.

Kerkesa juaj refuzohet klm.

Soleil

Valoris scriptorum
Shtojce :

10. Nuk lejohet te kerkoni aop, sop ose çfaredolloj privilegji qe ju deshironi, pasi eshte ne doren e stafit domosdoshmeria juaj ne ndihmen per mbarevajtjen e ketij Networku.Nese kerkesa perseritet ne menyre te vazhdueshme e acaruese, kjo kerkese nuk do te merret parasysh nga Sop.

Duke shpresuar qe saga e kerkesave te tua te kete nje fund, te urojme chat te kendshem si staf Sop.

Status
Not open for further replies.