kerkese per te rimarret acc tek #shqiperia dhe tek #ndihme

klea

Ad Maiora
kerkese per te rimarret acc tek #shqiperia dhe tek #ndihme

Mirdita te gjitheve! :kiss:
Kam qen per nje kohe relativisht te gjate Aop ne #Shqiperia dhe #ndihme. Per shkak se kam munguar nje kohe te gjate(impenjime universitare) :book: po ribej nje kerkes qe te jem serisht Aop tek #shqiperia si dhe tek #ndihme.Shpresoj qe te merret ne konsiderate kerkesa ime sa me shpejt te jete e mundur.

CORDIALI SALUTI!

Klea /pf/images/graemlins/smile.gif

L0rd

Primus registratum
Re: kerkese per te rimarret acc tek #shqiperia dhe tek #ndihme

Pershendetje Klea !

Mungesa jauj per nje kohe te Gjat besoj se ka qen e Arsyeshme .

Shpresoj se Kerkesa juaj do te Shqyrtohet Nga Sop Si ne #Shqiperia ashtu edhe tek #ndihme.

Te Uroj qe sa me pare te jemi Koleg..Sepse e meriton! :thumbsup:

Gjithe te Mirat Nga Lord ...

^^MIA^^

Forumium maestatis

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHA. :rockband: :rockband: :rockband:

bakent bega

Primus registratum

pershendetje
klea uroj qe ta maresh perseri acc,gjithe te mirat,dhe suksese ne shkolle. :wave:

acid

Forumium praecox

acc per klean !!?? Pse jo
Propozoj nje vop pike se pari si gjithe aop tjere pastaj duke pare dhe duke bere.
Tung

GONI

Primus registratum

edhe un dakort jam ! maah, se kush ju pyt aman

klea

Ad Maiora

llipiiiiiiiiiiiii kujdes mos te prishen tastet duke bere h dhe a ok? dhe qesh mire kush qesh i fundit. ndersa persa i perket aop meshkuj flm per konsideraten:) jeni shume te mire:) po si tha gonny /pf/images/graemlins/wink.gif nejse.pacimmmm flasim ne chat:)

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jo mi jo sme prishen tastat,se edhe po mu prishen kam te tjere, :rockband: po desha me pa a e perdor edhe ketu ate fjalorin tend me aq edukate plot ofendime qe ben ne chat.Edhe une si cunat uroj te te jepet accesi se e meriton plotesisht si nje user i devotshem e plot lingustike :tipsy:

S

Scorpion

Guest

Ore dhe une dakort jam,FJALA JUAJ NE VESH TE PERENDISE! ; po puna eshte se kush do ta dije per pelqimin tone e votat tona. Gjithsesi dhe mua do me behesh qejfi qe Klea te rikthehesh mes aop @. Gjithashtu dhe e meriton dhe Lips. Te pakten te kemi me shume aop femra sesa meshkuj e femije, (kot s'thone femrat jane me te kujdesshme). O Sop po ju ra rruga ketej shiheni njehere kete punen e Klea dhe Lips. Klea futet ne mengjes kur chati eshte shkretetire dhe Lips pasdite. FLM! :thumbsup:

Network

Primus registratum

Pershendetje! per mendimin tim Klea e meriton ti kthehet acc serisht, pastaj ket gje e kan ne dore ata qe jan Sop Po kur fillojn dhe shkrujn user te thjesht dhe Aop sopave u vjen ulje te japin mendimin e tyre, Ju Uroj gjith te mirat popull, Me Respekt nga Amsterdam

acid

Forumium praecox

pirdh o plak ne prill pirdh. /pf/images/graemlins/tongue.gif

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AciD:
[qb] pirdh o plak ne prill pirdh. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

THUG-LIFE

Primus registratum

HAHAHAHAHA
SA kohe kisha pa shkrujt ne forum me kishte more malli shume . klea te gjithe ketu kane pas impenjime universitare dhe asnje se ka lene chatin mas dore . prandaj ti duhet ti futesh perseri punes per tu bere aop sepse tani kane hy dhe femra te tjera dhe konkurenza o bo e veshtire per kete pune pyet benjin se e gjeti nusen ai duke kerku njona per tu bo aop
hahahahahhahaha tani po iki klea mos u merzit gjithshka do rregullohet

italstud

Primus registratum

o klea sa vjec je? shiko si tja besh qe te marresh aop.
te propozoj tja lesh keltit atij plakut nga tirona.